nak cuti atau ke kelas ?

asalamualaikum,

hai belog pink jiha! hari hari aku update belog kan? gatai tangan kalu tak menaip.hohoo. btw sebelum aku start melalut lalut dan mancarut bagai aku nak tunjuk membe aku ni,dia punya DP facebook comel la!
nadyra,bff
kankan? comel cantek ayu kan? siap ada bubble2 lagi,dengan baju ala2 skirt dlm semak2 tu.. dah macam pic "tumblr" plak..ha yang sayang aku sorang lagi ni plak lagi sempoi
nadrahlufy,bff
lagi dasat kan? nadrah yg berselendang tu ha. memang kecik molek ringan kurus lah kan.rendu depa dua sgtsgt! mintak2 nanti jumpa..last jumpa dlm sekali 3 org dlm skype..last jumpa nadrah sorg kt mcD minggu lepas kot..hehe. makin comel!

okay "the end" pasal BFF aku tersayang..sekarang nak bncangkan pasal cuti atau ke kelas? ha? nak yang mana? minggu lepas sakan cuti seminggu depabali punya pasal. org lain suma ada kelas lagi..asa bangga gila beb cuti time tuh..ngee~ tapi raya haji aku dapat cuti sampai isnin ja..harini dah ramai blah balik uma..esok pakat takdak kelas belaka.. aku ada kelas business management..aish! memang kelas tu tak wajib pegi pon,kedatangan tak diambil dan lect pesan "sapa nak mai,mai la..kita bincang soalan final exam" rugi kot aku tak p kan..aku dah la mangkok sikit bab2 business ni. sekurang kurangnya dapat la jugak dari tak dapat langsong ilmunya kan? hehehee, so aku amek keputusan aku pegi kelas esok,walaupon memang tak ramai nak p. budak uma pon ramai yang blah.. tu esok punya cita aku takesa.. 

ni pasal selasa punya kelas. budak rumah aku suma takdak kelas untuk selasa ni. so,depa suma balik uma sewa hari selasa la..disebabkan aku ada kelas selasa ni,aku kena balik sini hari isnin. takan nak tido sorang2 kot! aigoo~ cemana ni. tak pegi kelas rugi sebab dia nak buat "peer essesment" katanya.. hmmm math math math.. rabu plak aku nak p jawab kuiz math. ngee~ 1st time "fail" math. cuma salah dekat "+" ja aku p letak "-".. rugi kan? apa2 hal pon pasal isnin ni aku pikir lain.. 

eh eh eh, nak taw dak. aku sengkek terok gila sekarang ni.. satu hari makan sekali ja.. tu pon makan nasik,kicap dgn telor goreng. memang kurus la aku cemni! hehee.. dah siap! time to sleep :)

No comments: