mood mood

asalamualaikum,

aku takdak mood nak study rini!*tak penah ada kenapa ha? mungkin ada kaitan kaitan dengan phone jahanam aku tu, atau private belog tu,atau malu dgn budak2 kelas, atau memang takan sedar diri nak exam.. hmmm kan?kan? aku terok kan? terok sgtsgt.

tadi ada something aw jadi dalam kelas sampai aku asa besalah pastu malu nak pegi kelas dah. macam tamaw masok kelas dah! macam nak abes sem ni cepat2..aishh! bukan aku malas buat keja, aku bole buat keja tu tapi kenapa tak gtaw aku kena antaq rini :( kalu tak tadi gap kelas aku p ICT buat suma tu.. hmmm maaf kan aku wahai group math..

ha yang kelas agama ni lagi la..2 hari dah aku buat hal. sampai ustazah tu "aishh siti najihah , siti najihah"*smbil geleng2 kepala aku rasa macam malu un ada..HAHAA! yelaaa,aku ni pompuan..hoho! sedar diri sedar.. 1st aku ponteng kelas dia sebab test JPJ,kebetulan masa tu dia buat kuiz... kali kedua depa pakat heboh aku baru bangon tido! malu beb! HAHAHAA! tapi memang betol pon,aku tak p sebab bangon lewat. harini plak aku datang lewat.ngEEE~ bestkan? pastu masalah dlm kelas math tu lagi..segalanyaa buat aku malas study! minggu ni busy dengan kuiz la,test la,keja tutorial suma,..hmmm~ najihah tolong rajen tolong rajen! minggu depan last utk study..pastu final..wish me luck ;)

btw, sejak2 aku buat relationship ngn eiman ritu,HAHA! dah cerai dah..dia kawen ngn eili :D HEEE,eiman gelong.. ha sejak2 tu exbf aku datang balik dalam hidop akuMyEm0.Com cemana nii..hehe, kenal? kenal? alap! :D wowww! tolong jgn mintak rujuk ya? nnti aku konfius. hehee.. mulamula tnya pasal "boy baru" pastu lama2 ajak msj2 suma.. aku mcm waaaoo~ renduu hangg..hee, dahdah. stop bye

No comments: