kalot dok ligan FINAL EXAM

asalamualaikum,

minggu ni last untuk kuiz, test , tutorial, assignmen, presentation and so on*tetiba takdaa la, ni pendahuluan entry aku kan..pepaham la..HAHA! okay2, cemni aww.. disebabkan minggu ni lah segala-galanya kena buat,aku macam stress sikit.. ada macam "mak oi byk nya kojanya ha"*sambil tarik2 rambut mcm penyapu mungkin tahap kritikal dah masalah otak aku ni. dia macam jem dah*kesesakan lalulintas HEE, so harini yang selesainya final test agama,test ko-k.. ha yang tu selesai..

untuk keja malam ni pulak. report agama,end of chapter business management, tutorial akaun, pastu sudy untuk test akaun esok, kuiz business dgn kuiz macro.. GILA ! pastu lagi satu jumpa lecture math :) tu ja ha.. khamis tu buat keja business untuk soalan final apa ntah..aishh.. tension2.. time2 nak final ni byk keja.. PB aku mcm lingkop ja sem ni.. sem ni aku terok sgt kot.. asek kua ja.. ada ja tempat aku p..

malas nak menaip.. sekarang ni aku kena pulun buat report agama sebab malam ni nk p uma kak anis buat bsnes management pastu study sampai lebam bijik mata utk esok. ngeee~ minggu depan enjoy sikit. pastu final..pastu balik! yeyyeyy! tapi malangnya aku kena balik uma kakak aku kat taiping.. aish, tabole nak bermanja dgn blog la nnti.. muahmuah! belog. bye!

No comments: