Final Exam .

asalamualaikum,

aku takmaw " UPDATE " belog. paham? HAHAHAA! tapi sat sat.. nak taip sikit sikit..macam ada ja benda aku nak cita kat sini. Esok final exam. hehee, baru final exam kankan? lex luhh kan? heee,


so,apa yang aku dah study? aku bukan nya qajen macam depa2 suma yang study sunggog2 bagai nak qak tu ha. aku study takat mana yang aku asa aku nak ja*maksudnya pemalas isnin(esok) exam macroeconomics. memang handal la aku sebab aku study mana yang patot ja. yang masok essey dgn quantitative ja..huk! malas nak study byk2.. rini lagi la,tak study langsong..sedih ah aku asa sebab aku tak study pon...hmmm nanti baru gedik2 nak nyesal kan? dah la test kuiz macro pon dah terok nak mati. tapi tak pa la,mintak2 tak carry.. tak A pon xpa.. takmaw carry2 ja.. dahdah,tamaw taip panjang2,..selasa ni exam "law" dgn "acount". hehe.. sikit pon tak study.. makkkk!



WISH ME LUCK !

No comments: