terok terok aku terok :DD

"maaf,aku tertaip"kata jari jemariku..

HEE.mungkin aku tak patot cita kat sini. tapi aku jari aku gatai nak menaip ni.ngEEE.. harini aku mangkit tido,aku rasa macam aku la orang paling terok buat hari ahad ni..hari2 lain,aku rajen sikit*ceywahh! aku tipu 
okay,harini aku kena bangon awal..hmm kena pegi "ujian kelayakan" kat IDI..hehe! yela yela aku taw la aku ni dah toa bangka,tapi takdak lesen..jangan nak perli sgt la kan*aku memang sedar diri hehe..pagi2 aku bangon terpikir pikir dalam otak aku ni "cemana nak double stand ni" benda ni memang aku pikir2 dari kemarin lagi...sejak kakak ejen tu kata "jiha,esok buat ujian kelayakan teros nak tak?" ha! sejak tu aku risau psl double stand ni..siap tanya kakak tu lg pasal double stand. sebenaqnya aku malu nak tanya..tapi kakak tu perasan muka aku muka risau..HAHA! "kenapa jiha? takot ka?" hee..bila risau,memang aku nak gtaw suma org pon kan.. ngEE..

so,pagi ni aku mcm takmaw p ujian kelayakan tu..takot kot.hehe..aku mesej kakak tu "salam akak,kalu jiha takmaw buat sesi 6 harini bole tak?nnti lah jiha buat..tarikh dekat2 dgn JPJ ka.bole?" hehhe.. kakak tu ok kan ja kata2 aku tu..so,harini aku tayah buat ujian kelayakan..HEHEHE..nnt la aku buat..takot! JPJ nnt lagi takot kan? aishh! nak amek lesen mcm nak kawen ja..takot bebeno..

okay2,disebabkan aku tak jadi p lesen tu,aku sambong tidoq. hang tengok hang tengok! udoh kan peqangai aku? aishh! aku sendiri asa terok,org lain lagi la kan..agak memalukan :'] aku tido sampai aku asa puas! puas tidoq..memang lewat gila la aku bangon weh..HEHEE.. rini aku jadi anak teruna bukan anak dara..heee. elok aku bangon,fifi dah p keja,dayah dah balik dari mana ntah...dengaq dayah bebel sat. pastu aku main blog..mandi pon dak g..memang tak senonoh la kan..HAHAA. syhhhhhhh...diamdiam~ aku sedar aku terok rini*harini ja! tak tipu  hehe..dahdah,aku nak mandi :) btw,ampa nak taw dak..bilik aku macam "tong sampah yg didiami oleh dua tiga puak tikus" memang semak..hoho! the end~

No comments: