tasuka study , tapi nak pandai =="


i LOVE to be LAZ(Zzzz)Y !
so jgn ngorat aku,sebab aku sgt pemalas,walawpon aku memang nak pandai.hehee. malam ni aku niat nak study busines management..sebab esok ada test. aku study! memang aku study....nak taw cemana aku study? 
1) cari buku,pencilbox,bantal,toto.
2) phone depan mata.
3)menerap atas toto,pegang pensil dan highlight.
4) bukak lagu kat laptop kuat2.
5) mula klebet pemadam (aku sayang pemadam aku XD )
6) main2 pembaris plak ( ya,aku sgt bizi )
7) baca buku ! tules2 atas kertas..mulod melalak,otak pikir lirik lagu.

5minit pastu,

8) sembang dgn ekin,klebet2 phone.
9) tido dgn lenanyaa...

HA! tu aku rajen abes la tu...HAHA! study tengkorak akuu..esok test ntah apa aku nak jawab ntah..aiyoo~ aku pemalas...cemana nak keja,nak beli kereta ni..*otak pikir* esok dan kot aku nak study..rilex ah....heheee..terok en aku? fine! fine! aku terok lagi comel^^.
ok la..dah pkol 3am dah...aku tejaga tadi...nak smbong tidoq sat aih. selamat tido semula najihasayang(:

3 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

ceh..itu bukan study nmenye...haha

♥ p a a n i ♥ said...

ceh..itu bukan study nmenye...haha

sitiinajihah said...

HAHAHAAA. study zaman skrg XD