soalan tag :)

asalamualaikum,

hai! ni la 1st time jiha sahut game yang di tag. sebelum ni jiha tak penah penah bagi respon. sebb tak qeti la nak main2 natang nieh..HAHA! di sebab ramai plak yang tag jiha ha. mcm pelik ja,then jiha try baca dan cuba balas.hehe! so jiha di tag oleh cik alia , dieba dan rene hmm..kena jawab suma ka? HAHAH! timakaseh tag kat jiha ya?

"selamat mencuba buat diri aku sendiri"..HAHAHA. mulamula kena tempek rulenyaa ^_^. korang mesti baca nieh,


You must post this rules .
Each person must post 11 thing about themselves in their journal .
Answer the questions the tagger set for you in their post . And create new questions for the         people tou tagged to answer.
You have to choose 11 people to tag and link them to the post .
Go to their page and tell them you have tagged him/her
No tags back .
No stuff in the tagging section abot ' You are tagged if you read this' you legitimately ( a.k.a really , trust , with all honesty ) have to tag 11 people.


okay selesai satu :)

11 benda pasal aku :
  1. aku ni PENDEK ja orgnyaa :)
  2. pemalas! ya sgtsgt pemalas.
  3. tak suka study,tido makan aku suka la.
  4. aku SAYANG gila belog aku. harta paling aku sayang ;D
  5.  sensitif bab hidung dan pipi =,="
  6. ego aku tinggi. hehehe, sgt tinggi.
  7. senang sayang org, susah pecaya org, dan cepat kesian org.
  8. kuat bebel! yang ni aku tak tipu..kuat sgt,mcm mak aku.HAHAHA!
  9. tak suka marah2 org.
  10. susah nak tunjuk aku sedih kat kawan2.
  11. BOROS ! tak penah ada duet :)

alhamdulillah,selesai lagi satu..hehe..meh kita jawab soalan2 yg dicipta oleh cik aliaa sorang ni,

♥suka berblogging ? kenapa ye ?
sebab bole cita suma masalah..hehe!
♥single ke couple?
ouwh! ouwh! i'm SINGLE la ;)
♥apa impian korang ?
jadi KAYA.hahaha! aminn
♥kalau la hari ni bufday si dia , apa yang dilakukan ?
apa2hal wish dulu,then ajak dating !
♥suka hang out? dengan sapa ? ke mana ?
suka sgt, dgn kawan2. hmm merata kot.
♥pengalaman yang paling buruk dalam hidup, ada tak ? cita sikit !
ada! ada! kat ilp tu..hik! secret2..
♥kalau la awak kaya , apa yang akan digunakan dengan wang tersebut ? 
beli kereta! beli rumah baru kat mak. cari org gaji :)
♥kawan dan boyfie/girlfie , mana lagi penting ? sebabnya?
kawan la, bf hilang bole cari.kawan yg baik susa nak cari.
♥peminat k-pop? siapa yang paling minat ?
ouh, tak minat :)
♥suka karoeke ? lagu apa yang selalu nyanyi?
tak penah berkarok,tapi suka lagulagu ciptaan budak2 youtube.



hah! *hembuss nafas..tarikkk..hembuss.." ok NEXT ! haha, soalan dari dieba,

siapa orang yang paling korang sayang ?
opkos my MOM :)
pernah rasa kecewa?sebab?
penah! kena TIPU :(
barang paling korang sayang? (top5)
1. laptop
2.henset
3.pemadam :D
4. purse burok.
5.necklace :)
antara mak dan ayah korang,sapa masak paling sedap?
hrmm, mak :)
pernah nampak monsterr tak? RAWR!
penah! penah! *dlm mimpi
bf/gf korang cute/kacak tak?
takdak bf la. hehe
memory apa korang tabole lupa?
hari pertama nak dok ostel nak berpisah ngn mak buat pertama kalinya :) mak kiss pipi.
domo khun or angry bird? sebab?
angry bird. sebab tiap malam bole pelok bantal angry bird dari someone :)
kawan terhebat korang siapa?
NADZRENA ! 
cinta perlukan pengorbanan, pendapat korang?
ya! kalu tak bekorban,memang susah nak kekal :)
ade kaka ? dea baek ta?
ada! baik sgtsgt.


last soalan dari rene,
  • apa benda perkara yg paling korang minat.?~  
    berblogging :)
  • apa cita2 korang masa korang kechik2 dulu,? 
    nakal sgt,luka sana sini..HAHA dan samseng jalanan*ceywah!
  • pernah tak korang kehilangan org yg paling rapat dlm hidup korang?  
    penah :) 
  • kalau dberi peluang , korang paling nak pergi ke mana? 
    KOREA ! teringinnyaa..
  • ada tak stuffed animal yang korang sleep with? haha*fhm ker ayat manglish aku nih. 
    HAHA! mcm takdak..tapi mungkin nyamuk! hahaha
  • jenis kereta apa yg korang suka? 
    MERCEDES-BENZ SLS AMG. hahaa ada nak bagi aku tak?
  • ciri manusia yg paling korang bnci? 
    penipu :)
  • pekerjaan yg paling diimpikan? 
    akauntan. nak sgt :)
  • pujian terbaik yang pernah korang dapat? 
    "comel"
  • cara terbaik utk relax? 
    baca Quran
  • makanan yg korang wajib beli bila keluar rumah?, 
    cokelat, aiskrim :D

fuhhh... okay soalan dari aku plak eh,
  1. apa phone idaman korang?
  2. hidop mewah atau miskin, mana lebih baik bg korang?
  3. kalu tetiba ada mat salleh nak kan korang,agk2 nak terima atau tolak?
  4. facebook , blogging , forming , twiter , skype , tumblr. mana paling korang suka?
  5. lagu faberet korang?
  6. apa tindakan korang bila "malu" ?
  7. penah minat someone? kenapa minat dia?
  8. benda paling korang benci?
  9. bf/gf terlalu sporting smpai takesa pasal korang. pendapat? HAHAA!
  10. jumlah follower? =,="
  11. last, artis paling korang benci? HEE,
ngEE~ nak interview :












THE END. akhirnyaa siap jugak..AHAHA!

2 comments:

zty said...

aihh makeen meletopp aih belog diaa. :jeles:

haha . tengs jiha tag acu . >.<

sitiinajihah said...

haha! meletop apa..diam jaa.. hehe welcome :)