A sampai Z .

ha kali ni aku nak merentih kesedihan sikit. so nak dimulakan cita,aku start dari awal pagi aku lah eh. awal aku pagi ni pukol 7.45am HEEhttp://eemoticons.netaku taw aku terok..tapi sikit ja..tak byk pon ^_^..huk! masa aku sedapp dilamun mimpi seram http://eemoticons.nettetiba lagu "crazy-pitbull" terngiang ngiang kt telinga aku ni..buat aku qasa mcm..ishh! aku bunuh jugak pencipta henset nieh..grrr~ aku bukak mata,amek henset ters silent..HAHA! rutin aku teap pagi..memang liat gilaBHA nak bangon..tapi kena bgon jugak sebab ada kelas sabtu :( hurmmm...aku qasa 10minit stg dia bunyi balik..sementara dia nak bunyi,aku tido dulu lah ye..hehe...aku terrrrLENA balik,tapi tgn pegang phone..5minit pastu phone aku vibrate terok2..memang aku nak hawing dah phone tuh..tension aih,aku nak tidoq dia vibrate2 plak..huhh! tengok phone..ada org kol..org yg janji nak kejot aku pagi ni..heheheee... masa tu pkir seribu kali gak la nk angkat ka tak..sebab.....suara mangkit tidoq kot! malu la weyyy..HAHAA. tapi aku angkat jugak..untongg la pagi2 bangkit tidoq dah buat aku senyum kan..hihi... so,alarm phone aku tu teros tak bunyi..mcm taw2 ja ada pengganti alarm pagi ni.."ala comelnya suara.." dia kata mcm tu! malu la akuuuuuu...masa tu aku asa mcm sorang budak comel yang tersangat la comel bangkit tido dgn muka manjanyaaahttp://eemoticons.net HAHAHAA! lebih2..okay2 abes berseronok,aku pon amek tuala mandi2 siap cun melecun dgn baju MICKEYMOUSE,inner cokelat,jeans,berselendang hitam...hihi..farah mesej aku,dia kata dia ngn kak anis tamaw p..tersentap dada terveliak bijik mata smbil pandang atas dan bayangkanhttp://eemoticons.net aku sorang la ya yang nk pegi ni?hurmmm takpa la..sorang pon sorang lah...5minit pastu farah nak p jugakk...hehehe! alhamdulillah... aku pon tggu dia siap then p la sama2..elok blajaq2 suma balik la aku dari kelas..balik2 tu singgah makan,pastu naik uma teros rebah atas toto pink aku tuhttp://eemoticons.net dush! sedappnyaaa kalu tido..dgn perot kenyangg..hehe..tapi aku tak tido pon.aku maen facebook bagai sampai nak dkt pkol 4 bwu terlena..cewahh terlena..menyampah aku.. okay2! aku malas nak taip dah..ujan lebat ni..koi 5lebih kakak aku kol dia suroh aku kol kakcik sebab nak balik uma...http://eemoticons.netyeyyy! bole balik uma! jumpa mak! burung goreng! rendu adik! internet laju! hehe.... aku kol kakcik aku,..pastu dia suoh siap2..siap pesan ayaq soya g kt aku..hehe malas aku nk mandi,aku basoh muka,tempek bedak sikit, teros trun beli ayaq soya kat dia...tetiba mesej dia masok "adik,lambat g nak balik..pkol 7 stg kot" aiyoo~ aku dah trun ni! cemana? alang2 aku dah trun,dia suoh aku p pasa malam blakang uma aku..aku segan la nak p sorg2,,siyes segan...hurmmm....takpa la...dia pesan buah delima(biasa la org mengandong,kita kena laksanakan la benda yg dia nak tu) hehe..aku pon jalan la sorg2 kat pasar malam tu sambil tengok2 org lain yg sweet ja jalan ngn boifren depahttp://eemoticons.netuntongg laa depa..ada org maw..aku takdak org maw...jalan2 tawaf2 pasar mlm tu byk kali dgn gendong ayaq soya,kuah rojak,buah2 epal,beg aku lagi..aiyoo~ merah tgn aku..beqat kot! aku jalan balik uma la...tak laqat dah nak pegang.. masa jalan tu aku maluuu sgt...taktaw kenapa..mungkin sebab aku tak penah jalan sorg2 kt tempat yg qamai org..pastu aku ni pemalu..muka tahan malu la aku masa beli2 barang tu...memang maluu lah!http://eemoticons.net aku ingat nak lari laju2 http://eemoticons.netmcm atlet kt sekolah aku dulu tuh..tapi disebabkan aku tengah cover comel,so,aku jalan dgn muka ayu tapi sombong2 sikit..stai tak tengok org dah ah! ampa switt2 pon aku taklayan aih.. (bajet ada org ngorat..pegedahhh) elok sampai bwah uma,aku tggu kakak aku sampai 7.30pm... lama ouh. sampai aku terduduk sorang2 kat tepi longkang tuhhttp://eemoticons.net sambil tengok2 phone kononnya ada org mesej la ka..padahal kredit pon takdak...duyaiiii~ malangnya naseb rini...dahdah..kak aku sampai,aku balik suma..burung 200ekor dah siap masak..12 tgah malam adik aku bwu balik dari cameron. the end! aku nak tdoq..saja gegedik nak cita suma2 jadi rini,..HOHO ! boring..nak boifren..sapa nak kat akuhttp://eemoticons.net aku sexyy taww..HAHAHA.. bye.

No comments: