RENDU hang :)

gila GEMOK

hEE , kamera ni besaq sgt smpai nampak dia gemok*aku tipu saja letak pic ni sebab dia nampak tak cantek. yang lain cantek2 belaka..hehee. tengok dia pakai pashmina,pandai kan? ya dia pakar bab selendang. ngEE, hang cantek la nadzrena.

okay abes bebel~
kenal tak minah baju kelabu ni? tak? memang! sebab dia tak femes pon..dia bukan artis dan tak HOT pon.hahahaa! sebab dia COOL ja kalu jantan2 ngorat dia :) dia cantek aww..ceywah! takmaw puji byk2..bertambah tambah lebar plak bumper dia nnt.HAHAHAA.*ya,aku jahat

niat minggu ni nak balik lepak2 ngn dia..nak ronda2 bendang ka,jalan2 p kedai blakang ka,buat cun tepi sawah yang nyaman tu ka,ngumpat2 bawah pokok pelam ka,main2 phone bwu dia ka,apa ka kan..memang niat dari minggu lepas la tu. tapi tetiba aku ada praktikal solat jenazah,then malam tu nak tgok budak2 uma aku menari,siang ahad nak p bljaq moto..mungkin takdak rezeki kot :D kan nana? hehe

dulu aku cemuih tgok dia..hari2 muka dia..sampai nak muntah hijau aku ni..HAHAHA..skrg rendu plak..esok dak kot..HAHAHHAA

AKU RENDU HANG LA NANA OI. sehingga berjumpa cuti sem nnti..ceywah!

2 comments:

zulaikha zahari said...

Hai. belog lama kita dh tak boleh bukak. yang nie ha. thisisminejustjuju.blogspot.com. now ada belog baru. hahah. rindu kawan kawan blogger . glad to see again blogger:)

sitiinajihah said...

hik! okay ;) otw nak pegi ceroboh ni :D