relationship in facebook ?

asalamualaikum,

wahwah! aku dah ada boifren ka? sapa la laki malang tu.. HAHA! sebelum ni aku pecaya taw org buat relationship dalam facebook. mcm terpikir "ohh ada bf/gf dah" tapikan selalunya apa yang kita pikir tu bukan betol pon. kankan? haha! start harini aku tak pikir cemtu dah..lepas ni kalu tgok org buat relationship,jgn nak pecaya sgt..HAHAHAA! sebab aku buat jugak even takdak boifren...ceywah!
haha! korang ada? takdak kan? hahahaa..memain ja weh.. aku buat relationship dgn EIMAN. budak kelas aku tu...saja gegedik ngn dia. dia dgn aku sama2 ja gelong. so ampa2 yang "like" tu,jgn nak pecaya sgt. kami kawan ja pon. dia single,aku pon single. ya? ya? hehehe..yang betol2 punya yang ni~
ha! yang ni betol... syakirin dgn adik kesayangan aku sorang ni.. depa betol2 la..tak tipu mcm aku..ngEEEE~ moga bahagia dik sayangggg!

2 comments:

acheeqa farhana said...

untung la ad relationship kat fb..hehe
sy xbuat pon..huhu..

sitiinajihah said...

haha! tapi bukan betol pon.. tipu2 ja tu :)