i'm fine ,

hai ! ngEEE aku baru ja update kelmarin,harini nak update jugak ;DD okay! pasal sedih2 kelmarin tu,dah settle dah k. dah muhasabah diri suma dah..hehee.. buat terok sial aku ni.kan?*ada aku kesah yela aku kena tipu kot,memang sedih la kan..takpa lah..sayang tu ada lagi :) tak penah marah dia pon. cuma aku harap aku bole pecaya dia mcm dulu,sayang dia mcm dulu. kau doa2kan la ya? moga bukak pintu hati aku nak caya kau.ya? hEE.. tawar hati nak sayang laki..tawaq sgt. takot kena lagi..okay! okay! stopp~ abes dah EMO.

ha! esok aku ada "ujian kelayakan" hoho! takott! cemana ni? doakan aku.. doakan aku :( aku takot.. dah la kena ponteng kelas law..ada kuiz plak tuh..kalu aku ponteng ni,aku tak dpt amek kuiz dan dapat surat amaran! heeee.. 1jam last ni..abes la aku=.=" bising jgak mak aku nnti.. hmmm,t aku tgok la cemana..kalu sempat,aku p la klas..tapi mcm tak sempat ja kan.. siyes aku takot! nak double stand tuu..aku ni dah la lembik..duyaiii~

btw,status fb aku sgt kasar.. "don't cry , say FUCK and SMILE" ..HAHA.. siyes takdak maksud apa pon..cuma tadi tngok2 pic dalam "weit" ja..ada pic tu tules cmtu..mcm comel ja ayat nya..so aku copt letak kt fb..suma marah aku! HAHAHAHHAAA

No comments: