ceywah, pandai dah buat header.

asalamualakum,

hehe! aku seqonok gila nieh.. kalu nak cita pasal dok kat uma ni mmg panjang la entry aku . tapi ni aku nak cita pasal aku blajar buat header. yelaa aku ni ketinggalan zaman kan. header transparent dah lama org buat. dah muak dah bole muntah hijau da kalu sebut header transparent. kankan? huhh*rasa terhina tetiba 


tadi kan..tadi kan..aku tengok2 shoutbox aku then melawat la belog-belog mana yang patot. pastu terserempak dgn tutorial daya SINI, dia ada ajar cemana nak buat header taw dak. aku pon mcm tertarik ja nak ikot step2 yang dia bg tu.. aku try la buat.. start pukoi 2pm tak silap aku...pulun punya pulun aku klebek belog dia,download photoscape la apa la...then sekerat jalan dah aku buat header tuh..tetiba mesej nana masok,ajak aku kua..kaco betol..potong kekhusyukan aku ja..HAHA! aku un behenti buat header tu..kua ngn nana n caex jap..sampai pukoi 7 baru balik..

balik2 tu sambong buat..HEE, sampai sekarang,,. lama ouh! sbb mcm2 aku padam buat balik la apa la...ngEEE~ aku tak kreatif nak buat lawa2..nnt aku blajaq buat lawa comel2 noh? nak tgok takk hasil2 aku buat? diharamkan gelak! paham? :DD







memang la burok gila! tapi takpa la..nanti aku blajar buat lain..tunggu..tunggu...HEE

No comments: