belog punya pasal,apa pon bole :)

asalamualaikum,

mcm lama jgak la aku tak update belog kan. malas nak menaip. pkir JPJ. aish gelisah tak tentu hala weh.. mintak2 lepas titi tu..amin..Ya Allah bantu la hambamu..hmmm..

ok berbalik pada tajuk eh, tu bukan pasal aku,aku nak story gosipp2 hot and spicy sikit pasal SHILA, ada kenal? comel budaknya.pendek ja*kata org dia suka kata "puyauu..puyau" ntah bahasa apa.. ni ha pic dia.
ha dah la pendek kan,memang masok la dgn cara posingnya.HAHAHAA! dak dak tarik balik..hehehee.. okay,psl belog? ha korang nak taw tak..shila bwu berjinak jinak nak berblogging katanya.. suroh aku ajarkan,tapi aku pon tak reti nak ajar..lyssa yg byk ajar dia..hampir lingkop gak belog dia. aku tengok..mcm2 dia nak letak..HAHA! tapi semat la kan..ada kelopak2 bungaa..sakan belog depa... 
dia tido uma aku ritu semata mata nak suoh aku buat belog tu ha..HAHA! lawak kan? shila..shila.. mcm2 ang ni...so,sapa yg baca ni diPAKSA support belog dia ya? .belogSHILA. 
bg dia idea utk memeriahkan belog dia tu ;) ngEEE~

2 comments:

higheels.blogspot.com said...

gedik la jiah, ko pun pendek jgk,hahaha tq ya, muahhhhx2 hahahah ^_^

sitiinajihah said...

HAHAHAA! most welcome ;)