skypingg^^

asalamualaikum

hai hai ! skypingg.skypingg! ni kesah kelmaqin punya..harini rancang ja nak skype kyrah,tapi tak ckype pon sebab aku on tgok kyrah tak on pon..sedih tol...dia bz buat tutorial tu...dia cantek tau tak? tau tak? cantek^^


semalam first time laa aku nak tengok muka dia begerak pon..sebelum ni tengok kat pic ja...mcm best ja skyping kyrah tu...ayuu plak aku tengok diaa dalam wc tuh.hehe! dia ada lesung pipit! tapi aku tak nampk clear sgt muka dia..sebab line sama kot...akhirnyaa dapat jugak aku skype kyrahh..hik! harap2 nanti bole lagi ya kyrah..aku ada curi pic dia! tapi takbole upload...BAHAYAA...kang ada plak yg bekenan :) jeles aku nnti.hik!