pemalas yang malas.


asalamualaikum

oh hye belog tikargetah ku sayang:) hik! sekarang ni aku dah ada kat uma sewa=.=" hmmmm takbestnyaa nak p kelas...adoi~ harini sepatotnya kelass start pukol 2pm..tu dah cukop ok la tu kan kelass start petang...aku tetap malas nak p..mood aku maseh raya..haha! sakan ja kan...niat aku nak p kelas dgn izan dan hajar..mesej izan,dia kata dia p lewat sikit..dalam pukol 3...bajet tima tu masa macroeconomy.so bole lagi masok walaupon tertinggal sejam..tapi alang2 tu bek tayah masok kelas macro teros kan? sebab pukol 3 hajar bwu sampay uma..nak jalan p kelas lagi dah ketinggalan bapa minit dah..abes kelas pukol 4,tapi lec tu suka lepas awai...aku un cadangkan kat depa,p kelas math jelaa,,pukol 4 sampy koi 5..disebabkan sejam ja aku nak p,teros aku asa malas ah nak p kelas! HAHAHAH! ampa tengok pangai aku wei! udoh en? ish2...anak dara apa la ni..adoi~ sirius malas nak p kelas..takpa laa...harini aku ponteng kelas macro 2jam,math sejam.. rugi3...nak final dah kan..abaikan...


ha pic yang atas tu aku nak terangkan pasal (perh ayat) kerja LAW aku..aku amek law sem ni.. susa ah! takot aku nak final t...dah la kuiz aku jawab ntah pa2 an...lec tu tinggal keja banyak gila! disebabkan cuti raya,aku tak bawak balik langsong keja LAW tu...mang byk ah...harini sepatotnya kena antaq..tapi aku tak buat..HAHA! nak antaq menatang apa kat lec kan? so,aku tanya membe2 qamai jugak yg tak buat,..malam ni aku copy paste jelaaa hak sapa2 punya...bukan pa,kalu guna komp senang nak copy paste aw..tekan2 ja..ni lec tu nak tules tangan punya! ha tu yg tension tu...kali qajen aku buat :)


btw,aku nak story sikit pasal tadi...tadi aku on facebook..tetiba perasaan jeles muncul dalam diri aku.HAHAHHAA! mehngong an? bukan aku ada boifren pon nak jeles tuh.. ni ha,exbf aku letak pic dia dgn pompuan mana ntah :( hmmmmm jeles la jugak...hik! meqela kan? yang dia p upload dlm fb tu pasepa! (salahkan dia plak) ok3..facebook dia kan,suka hati dia la,..tapi macam grrrrr~ sampai hati! kan? nak tngok? malas nak "save as" pastu nak "upload"...p tengok sendiri..hehe! pic dia menarik ngn pompuan tu...lebih2 aih! aiyoooo~ 

2 comments:

ctk said...

hehehe...suke bce perenggan terakhir...sapew xjeles lau org yg kita penh syg dekt ngan pompuan laen kan...sabor2 :D

sitiinajihah said...

HAHAAAA! a'ah kan..suma org akan rasa apa saya rasakan? hik! tengs..tgah sabarr ni(: