mana satu :(

superMODEL,nadzrena.
HAHAA,pic ni takdak kena mngena pon...just rendu gilagila kat nadzrenanana,so aku letak pic dia jelaaa..lama plak aku tak jumpa minah ni..last jumpa hari raya ritu..dia tak balik uma pon minggu2 yg aku balik,sebab dia jaoh kan..aku dekat ja...30minit das sampai..dia tu berjamjam...nana! rendu kat ang.

okay2..fullstop pasal nana..sekarang kita berbalik pada tajok kita..."mana satu" taw apa? akukan sesi amek lesen ni...bwu lepas L..owg len dah lepas P,aku bwu lepas L..HAHA..malu ngat eh p cita kat sini kan..ha sambong2..disebabkan minggu lepas aku balik uma,jadi minggu ni aku nak p la utk blajaq moto tu..tapi kan,mak aku suoh balik hari sabtu,sebab malam tu ada DINNER.dinner family dgn pekerja2 mak aku tu..kononya ada pertandingan la..baju family yg seragam la,baju tercantik la..mcm2 ada...makan pon free,so aku asa macam aku WAJIB ja p kan? HAHA..lagi pon,nama aku dah tersenarai dalam dinner tu..memang aku kena p la kan..hehe..ha lepas tuuu,,aku dapat mesej dari agen kelas memandu tu
"slm,tlg hadiri cls blaja mto pd 24hb 3pm&25hb 8am k?jgn x mai k?tq"
ha tuh mesej kakak agen tu...hmmm...cemana? dah la sabtu petang wei! dan ka aku nak balik uma lg,nk p dinner lagi..esok plak nak kena balik sini awai2...huhh! cemanaaaaaa nii..mana satu aku nak p..aiyoo~ penin2 aku pikir benda ni sampai tetido tadi.sebaek adik fakhrur mesej,sempat jugak aku berzohor tadi..hehehe..

dah diamdiam..aku dah abes taip ni..budak2 uma bwu abes kelas...depa bwu sampai uma..tapi bising tu mcm owg tak penat...asyik gadoh ja..sakan depa gadoh..HAHAA! uma mcm ada knuqi ja..kalu depa lepak kat ruang tamu tu,memang bising satu banggunan la dgn gelak ketawa depa tu..jgn cuba2 nak tidoq time tuh..

No comments: