eywahh^^

asalamualaikum~
muahmuah! *buat belog aku..RENDUUMyEm0.Com
hik! takdak mood sgt nak update2 entry ni...tapi stg ada keja nak buat,kebetulan aku tak solat lagi,sementara tu,aku bukak la belog dulu kan...ni aku bwu balik kelas..tadi ada test dgn kuiz business math..hurmm sedih..aku hentamm ja..sebab depa kata test suma cancel..sikit pon aku tak study..tapi bole la aku buat sikit,walawpon tak study,ada ja yg mntak jwapan aku.HAHA! btw,nak tengok tak? heee
awww....phone baruuu..HAHA! aku tipu weh,tu phone sepupu aku,aku pakai seminggu ja.saja gegedik tukaq phone ngn dia..hoho! tingin gak kan nak guna keypad yg ada huruf mcm laptop ni..heee... tapi aku rendu phone aku:( hurmmmm.....tu dpn,ni blakang..

HAHA! aku memang gedik pon :P dia pnya kmera tak besttt! aku pnya best lagi..hehe...tu bab phone,ni bab jammm..

                                      
hampa nampak dak JAMERAH aku tu? rendu ouh..ada kat eiman...bapa minggu dah kat dia..aku mintak dia takmaw bagii..grrr~ tak laqat nak mintak dah...teap hari aku mintak...ritu dia hampir2 nak bg,tapi tak jadi awat taktaw...masa depan DKU sebelum masok kelas osha.. dia lalu depan aku dok tayang jam aku...qojaqq~ pastu aku mintak ah..masa tu aku pkai jam biru aku..hehe...nak jam merah ni..best! aku suoh dia pakai jam biru aku tu,tapi dia takmaw...aku pon paksa dia bg jam merah aku tu jugak..pujuk punya pujuk punya pujuk..last2 dia kata "okay2 aku bagi..ko buat muka comel dulu" ha! laju ja aku buat muka comei kt dia..pastu dia gelak koat2! pastu dia kata "kalu ni la comei,cancel aku nak bg!" haha! tak cukop comei ka masa tu..aiyooo eimannn..mcm2 ang ni..lagi? laptop plak? hehe..takdak cita buat sementara ni..laptop aku maseh sehad waafiat..sayanggg laptop aku! muah!muah! (pelox ciom laptop).

3 comments:

Bluewendy said...

hehehe..syioookk lah wlpn pon seminggu jek pake..hik3..=)

Yunn Sarah said...

hp tuh beshh kot n murah sgt rase nye d bnding kn dgn function nye .. kawan aku beli dalam rm4oo kot ...

sitiinajihah said...

bluewendy : HAHA! sat pon jadi la kan..hehe

yunn sarah : a'ah..murah dan best..tapi yg ni lagi murah :) RM280 ja..hoho!