epii besday ASHRAF :)

asalamualaikum~

buat pakcikk ashraff,

nampak takk? alolo comelnya...hehe cantik rambot!!! puji2 jap..okay! nama dia "mohd ashraf bin zainol"...takan tak kenai kot...brapa byk dah post pasal dia kan :) harini BIRTHDAY dia..nak wish dari semalam,tapi letih sgt sampai tetidoq plak aku..pagi ni aku wish kt phone,dia diam ja..nampak dia on9,aku wish kali ke2 bwu ada respon...awainya dia bango..nak sambot besday la kot..untong la kan... :DD

HAPPY BIRTHDAY alap,
semoga dipanjangkan umo murah rezeki,
ceria ceria selalu,
semoga makin hensem,makin comel,makin samseng,HAHA
hmmm lagi...
moga besday kali ke19 ni alap dapat pengalaman yg baru ya,
semoga harini menjadi hari paling bahagia dalam hidop alap.
huhu...epii besday.
sorry takdak hadiah,tunggu tahun depan plak jiha bagi ya?



okay aku takdak nak wish panjang2...sebab mcm blurr plak...tataw nak wish apa lagi kan....dia sambot besday harini,sebab on9 awai ja tuh! hahaa..walawpon memang dia takan baca menatang aku tules ni,sebab dia taktaw kot kewujudan belog nieh..just nak wish besday ja. ini ALAP.hehee.. okay selesai lah...takmaw taip panjang2..

dahdah,nak kek besday dari saya ^_^

2 comments:

zty said...

aha ,x habis habis la budak ni . eh kalau ada kek macamni jangan lupa pos ke mache eh ^^

sitiinajihah said...

hehehee...kalu ada kek cemtu,takdan nak smpy mache dah abes owg makan :P