cuti RAYA dah abes.


asalamualaikum

hai hai! ni aku ni najihah ahmad. banyak kali dah aku nak update belog,tapi tak tertaip plak..malas..kenapaa ntah...selalu aku ni kalu bab2 menaip ni terserah! mesti A+ punya...sejak2 raya ni,suma aku cuti abes...blogging pon aku cuti..yg aku rajennya selongkar belog org len..hehehe! 

btw,aku nak cita kesah2 raya aku jap..raya tahun ni aku tak ajak member2 mai uma sgt...takdak kredit nak ber mesej..lagi pon takdak mood nak raya...halaa...baju raya pon takdak,boifren un takdak...mood pon jadi takdak ah..HAHAHA! yg mai uma aku..riadz and the geng,fahmi alias dgn kawan dia,syazmin,haziq dgn sepupu dia (paan)....heheee! tu ja...pqah,nash,yazid ngn budin mai jugak,tapi singgah ja...depa tak masok dalam...huk! mak aku bisingg gilagila...sebab kawan yg mai uma aku suma laki...heee..best oo mak bletiaq kt aku depan pqah dgn nasirah..lawak tol..hik! kebetulan masa tu aku bgtaw 

aku : mak stg kawab kakteh nk mai..hak ni last!..takdak da pasni
mak : jantan ka betina.
aku : laki (muka senyum gedik,sambil kaki jalan ke belakang) heheee
mak: tak abeh2 dgn kawan laki ang..semua laki.pompuan takdak ka.
aku: eh ni last mak. hak ni special sikit.HAHAHA (gelak pontianak)
mak: special kot mana taktaw...gatai...tgok kawan ang tak mcm ang pon blablabla..

aku tukaq topik teos la pastu...masa tu nak ntaq nasirah dgn pqah balik..hehe..kami bwu ja balik dari uma nana...ada knuri abg dia kawen...meqah menyalaa baju...hehe... 

raya tahun ni aku tak bejalan sgt pon..aku cuma  p hospital (sepupu excident),uma sapa ntah kt kulim,teman pqah ke uma wan corner,pastu uma tebuka kawan paklah..pastu uma nana..tu ja kot...pastu aku dok uma ja....nak story mcm2..tapi malas dah nak taip...panjang sgt entry aku nnti kalu bercerita..pic pon byk..tapi malas plak nak upload..aku dah nak balik uma sewa ni..malasnyaaa..satnya cuti qayaa kan? adoiii..dah la qeja lec tinggal aku tak buat langsong..aiyooooo~ tension... cuti pon tak tenang.

2 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

wahh...si dia dtg beraya :)

selamat hari raya!

sitiinajihah said...

hik! special bg jiha,bukan jiha special pon bagi dia :)