best kena maki tetiba :)


asalamualaikum.hai hai hoi hoitt woot woott ~*kata alualuan.

aku rasa mungkin aku patot update belog aku yg sekian lama di anakTIRI kan ni.hmmm kalu nak qada storii2 tu memang berjendela la entry kali ni. just nak bgtaw aku SEHAD, makin montel lagi bulat merangkap GEMOK plus tembam sikit....btw,aku tetap PENDEK*tak penah tinggi

kali ni aku nak bgtaw aku macam rendu sgtsgt dgn kawan2 aku..nadrah,nadyraNana , raihan, pqah , toy , was , nash , syed , zty , fizi , lala , ida , alap:) dan yg lain lah kan..*hembus nafas penat cari url..hehe. HA! siries aku rendu semua2 kawan2 aku..nak tules nnti byk plak. hmmm ntah bila bole jumpa lagi kan.. kawan2 sekarang dgn dulu memang berbeza...dulu kawan2 yg sehidop semati lah..sekarang bela diri sendiri..except budak2 uma aku laa..diorang TERBAEK ! memang family lah ngn diorang2 ni :) okay,abes  pasrah2 rendu pasal kawan.

boyfie ? 
ha memang kena cerita lah kan! aku takdak boifren =,=" hmm..cemana nak cerita? nak melayan laki pon tak bernafsu dah skrg ni..layan ikot mood la..bz tido,makan,movie,gosipp bagai..aishh ntah kawen ka dak pon tataw :( risau jgak pkir msa depan bila sombong2 ni kan..hehe,nak buat cemanaaa..aku yg pilih jalan ni..

dahh! aku niat tadi takmaw taip panjang2...takmaw cita dah. nak FULLSTOP. tapi2! aku mcm nak cita sikit wei.. memang saket hati laa... nak baca something tak yg buat aku GRRR~*merah muka2


~ :D
jiha~ :D
~  
jiha~ :P
~ awat ttba chat nie??
jiha~ bwu dpt chat lepas
         hahaha
          tu yg tetiba chat tu :)
~nie awex man
jiha~man mana?dak aih
~ awat xbalas??takut??
jiha~ takot apa plak dah
~hg suka akmal ka??
jiha~astagfillah.aku tak kenai la.dia chat aku dluu
~oke fine
jiha~tapi aku off9.so,chat tu bwu masok.sebab tu aku blas.ada phm?
~blah la bajet comey!!!!!!!!!!!!!!!!!
jiha~ceh.ang budak sekolah eh?.pangai cm budak2
~bajetnyewwwwwwwwwwwwwww..sori la,
jiha~memang! tapi bukan aku..ang laa
~tak pa la weh,aku bagi akmal tu kat hg..
jiha~eiiwwww..takmaw akuu..hensem sgt ka yg ang nk bg tu? =,="..amek ja kt ang. aku takmawwwwww...blah laa..
~macam la hg cun sangt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jiha~sikit2 nak emo.sapa kata aku cun?ada aku kata?
  • jam kemudian..

    ~salam.....awk???mnx maaf la yew sal tdi tue...dye tue xtw pa pon tros kta kt awk....pdhal sya yg anta kt awk tdi....sya mnx maaf la k...awk wt mcm xda pa2 la k,wt mcm xb'rlaku pa2 la ek...awk lpakn jela k....sya cma xmhu da msuh2 n b'msuh-msuhan k....sya mnx maaf la awk....

  • jiha~hahaa..no hal la awak. cuma saket hati la sikit tadi..hehe.. maaf jugak sebab terkeluar statement2 jhat psl gf awak tu:) oke. lupakan.

HAHAHAA! tu aku copy paste..aku panas la sat mulamula tuh..maaf ya tuan facebook,terbukak cerita dkat belog..sebab aku asa mcm kena simpan ja benda ni...mungkin lawak,dan sgt saket hati...masa ni aku tukaq status facebook aku~
hehe... tersangat kurang ajar kan mulod aku? ya sgtsgt...bila mood maki mai memang mcm2 terkeluaq. so,tolong jgn buat aku maki..start dari sem lepas aku dah blajaq benti maki org dan cuba utk sentiasa bersabar,,jgn la bg aku balik kpd pangai aku yg lama ya? kang rmai plak saket hati dgn aku. ni maki ok lagi..dulu aku maki smpy putus kawan, kwn aku nanges2 bagai..HAHA! aku terok aku terok. diam~ sekian,

3 comments:

cik najihah said...

org tu kurang kasih sayang..biakan

Anonymous said...

wahh ada nama saya disitu . hehe . weh rindu jugak . rasa macam nak masok tingkatan lima balik ja T.T

nanti 12/11 mai la rumah . acu kawen ^.^

-tau kan sapa. hihi (malas nak singin la)

sitiinajihah said...

cik najihah : a'ah..hehee..susah org cemtu..sayang bf lebih dari segalanyaa..

zty : ya? aish,bwu jejak mache dah jmpa jodoh? HAHA