time to study. ceywahh^^




esok nuzul Al-Quran...wahwah! bestnya dapat cuti...untung la korang! aku ja yg tak untung...malam ni kena study sunggoh2 sebab esok ada test akaun..grrr~ tensionnya.. aku ni dah la mangkok sikit akaun...tetiba lec nak buat test akaun dalam kelas yg besar,...susunan meja plak ikot final exam..arhhh!!http://eemoticons.net aku nak jawab apa nanti..adoi..memang la dia ajaq dalam kelas tu best gila..aku asa cam sat ja bila dia mengajaq tuh..sebab berminat plak dgn akaun bila dia ajaq..nak taw napa? sebab dia mengajaq best gila! menarik sgt..bila dia suoh buat latihan tu aku pulun la buat..dan betol! wowww! teruja sgtsgt..sebab aku pandai buat akaun rupanya..hahha! tapi aku bole buat sebab dia bagi contoh...disebabkan banyak jugak yg aku paham,aku jadi pening...mana satu formula nak kira yg nuh,mana satu nak kira hak ni...HAHAHAA! siyes aku pening..so,malam ni aku kena study sunggoh2 la,..byk benda yang aku lemah dalam akuan ni...

lecture kata section A masok teori pasal akaun..hehehee..sikit pon aku tak baca g..sekarang dah pukol 11pm dah...melaan facebook,blog dgn kasih alia...bz kan? haa! lagi satu benda...untung la depa yang takdak kelas tuhttp://eemoticons.net bole kua malam ni! grrrr~ budak2 uma aku pakat kua p uptown..sakan la depa takdak kelas esok...aishh...nak ikot,http://eemoticons.nettapi tu la..nnt tak study plak aku ni.. so,malam ni berkorban sikit keseronokan tu...study dulu^^ okay lah blogger. aku nak start study dah ni.

wish me LUCKhttp://eemoticons.net

2 comments:

saya dewi said...

dewi pun penah belajar akaun dulu. sukaaa sangat time betul time salah rasa nak pih terjun tingkap jap. keke!


good lark dear. aja aja fighting oke. weee ^^V

sitiinajihah said...

hehehehe..jia buat suma salah...teap masa asa nak bunuh diri..HAHA