study^^music^^love^^fasting^^



rajen ja kan aku mengepost cerita an? :D harini aku rajen menaip naip blog sebab aku bukak laptop aku yang berkurun terkurung dalam beg^^ hehe...yelaa...kalu aku bukak pon,lptop aku takbole connect wifi..kena mai dok kat depan ni,cucok kat modem baru dapat ternet..tension aku.. jomjom nak cita cepat2 stg nak makan.lapaq nieh..padahal aku baru ja lepas makan..mungkin perot aku dalam proses membesar kot..alhamdulillah~ boroi la pasni.

ha bulan buan puasa ni,lecture mcm best ja bagi keja kan..banyak jugak kerjanya..tapi aku tengok kerja tuh dgn muka blurr ja..nak buat tu malas..kalu blog atau facebook aku rajen lah! hehe..ni ada ja keja ni..tuh kerja "law" esok pon ada kelas law...stg la aku buat..tu pon kalu rajen. sem ni nekad nak study sunggoh2 KONONnya la..tapi paham2 la..tido,makan,lappy,gosipp,phone,music~~~~ adoi..suma menghalang..HAHA! padahai tak wajib pon benda2 tu kan..tapi aku lebih tertarik buang masa..almaklom nama pon pemalas.hehee..byk keja,dengan puasa lagi..lagi la malas aku nak buat! ntah bila aku nak start study pon taktau..malam ni pon aku ponteng ko-k...buatbuat lupa...udoh beno pangainya..

tajuk aku tu aku nak gtaw apa yg aku bizi memikir sekarang ni...mang bizi lah pikir2 suma tuh,sampai aku bole tertido..HAHA! pikir study,adoi bila nak abes ni..music,bila aku nak download lagu2 baru ni HAHAHAHA! love,bila nak berBOIFREN balik nieh!! (gatai) fasting,bila bole puasa ni..heeeeeeeee~

eh jap nak ngadu..sekarang ni budak2 facebook pakat dok gila "like" noh? pantang post apa2 ada ja yg mengeLIKEnye..ntah diorang paham ke tak ntah la...maksud disebalik like tu apa? nak suoh aku like balik eh korang pnya status? hehehehe,,,..sorry,kalu aku asa best baru aku like..HEHE..dahdah..nak makan..jomjom! fifi masak nasik lemak arini...sedapnyer!

menyemakkan pala otak yg ternyata dah semakhttp://eemoticons.net

4 comments:

zty said...

huyy post pukoi beropa ni ? nak p makan nasik lemak plak dia . HAHAHAHA .

sitiinajihah said...

hehehe...perot lapaq tak ikot jam :D

♥ p a a n i ♥ said...

tak tolong kwn masak gk kee? haha

sitiinajihah said...

tolong tengok ja. HEHEE.. bizi tido ;)