jiha! jgn nak malas sgt la.




comellnya sayaa! untung la kalu buat muka burok pon tetap comei kan? hehe...so malam ni aku nak habaq mai sikit.. aku bwu sedar upanya aku ni malas tahap cipan (mang dari dulu un).. yelaa kan...esok aku ada TEST manangement:) tapi aku tak baca sikit pon..dah la kat kelass pon aku bersembang..adoyaii ntah apa yg aku nak jawab esok..dah la tajok tu dia explain sikit2 ja.. esok test pukoi 10 kot...sebab kena dgaq ceramah koi 9..tapi takpa lah..masa kelas agama aku baca la..hehe..pastu masa dengaq ceramah tu aku baca lagi..bole kot..ni aku nak mandi dulu. dah pukoi 12.29am da..mandi dak g...dgan pakai sua jeans cukop!

owww owww oww lupa lupa! semalam aku tido lewat sikit2..sebab lawan cita peter pan..cita tuh dah bapa puloh kali dah aku tgok,tapi semalam aku tgok lagi...sebab jeremy sumpter tuh comei gilagilabha! hehe..ok2 abes cita tuh aku teos tido..dalam pukol 11am kak anis kol aku "jia jia,dah siap ka? kak anis ada bawah ni..jom la" aku tnya dia "awat? nak p mana? (diam jap),...Ya Allah terlupa! jia bwu bgon ni kak anis..adoi terlupa..cemana ni? nk p dulu p la..jia nak mandi jap" HAHAHAHA! nak taw tak benda apa? kami group manangement janji nk kua p jusco pukol 11am,nak servey tempat untuk projek..hehe..tapi aku plak bgon lewat..kalot2 ja aku siap.teos p uma kak anis..tgok farah dah tggu aku dah kt situ..hehe..sorry beb! pastu kami jalan la jusco...hemma,vickni,kak anis,farah dgn aku :D dalam jusco tu suma reject kami...depa tak terima utk di interview..grrr~ tension ooo..pastu farah kol member yg dia kebetulannya manager glorier..alhamdulillah..walawpon dia india,tapi dia sporting..dapat gak projek..tapi kat tesco ah..penat gila weii..bayang kan la aku kalot2 siap p jusco,jalan satu kedai ke satu kedai..suma reject kami..penat kami dudok jap,pastu kol prebetsapu suoh antaq kami p tesco (duet lagi) dah la kena himpit2 dalam keta tu kan..pastu jalan dalam tesco..p interview manager tu jap..teos balik uma..stegah jam aku dudok kt uma,siapsiap p kelas plak..penat ooooo!!! tension tension..ok3..dah abes dah taiping2.hhehee! org nak baca pon penat ceni..ok asalamualaikum~

No comments: