bila dah hilang.




entry kali ni sedih sikit..malam ni aku epii sgtsgt! aku un taktau kenapaa aku epii gilagila banggang camni..pastu dalam dok epii,sedih tu datang tibatiba sampai sekarang dan sampai selamanya...hmm..mood pon takdak..nak reply msj,nak berchating,nak ber skyping ka apa ka suma hilang! takdak mood untuk suma tu..kenapaa ah agak2? hehe..emo gila en?

aku break ngn bf 15july ritu..sebab aku asa besalah kat dia..aku ni byk melayan..jahat kan? so,aku lepaskan dia..padahal dalam hati ni sayang..hmm..lepas tu dia pesan jgn mesej dia dah. aku try mesej jugak,dan last2 dia bole tima aku as friends..tapi benda tu tak lama..kredit dia abes,then kami dah tak text..lama sgt tak mesej dia..perasaan rendu,sayang, suma ada dalam hati aku ni..bila tgok kawan2 bahagia dgn bf..aku asa mnyesal sgtsgt putus ngn dia.aku asa nak balik ja kat dia..dia kata kalu nak balik kat dia,mesej ja dia..sebab dia tetap sayang aku..hmmm.. malam ni dia mesej..dia baca belog aku.. dalam hati aku ni "Ya,Allah apa aku dah buat ni..(menanges tak berlagu)"

entry lepas2 aku post pasal dia jugak,tapi pasal benda2 yang aku taksuka ja..benda yg aku suka aku tak cita pon..hmm...memang la dia terasa...masa tu aku ada kawan2 laki lain..so,yg aku nampak salah suma kat dia..salah aku sikit pon aku tak nampak...istimewa owg lain ja aku nampak..istimewa dia sikit pon aku tak pandang...astagfirullahalazim...kejamnya aku.. hmmm..mnyesal tak sudah aku buat dia cemni..ritu aku nekad,kalu dia text aku balik,aku betol2 nak balik kat dia..sebab hati aku nampak dia ja bila dah putus..tapi aku yg cari pasal..aku yg buat hal..aku yg salah..so,aku kena trima ni suma...kan? balasan utk aku...

kalu aku bole bgtaw dia..aku mintak maaf sgtsgt.....aku malu dgn sikap aku cemni...aku tak reti hargai owg yg sayangkan aku...hmmmmmmmmmm..."alap,aku mintak maaf..bukan kau tak layak untuk aku,tapi aku sikit pon tak layak untuk kau...aku mintak maaf" seriously aku malu dgn pangai aku ni..malu kat dia.....aku mohon maaf...........maaf~

No comments: