toing..toing jerawat



auwww entry yg memalukan.tapi aku nak teruskan dgn entry ni.
hikhik! sebenaqnya dah bapa hari dah saket.tapi aku ignore kan ja.
semalam masa aku membizikan diri tgok youtube "tutorial pkai selendang"
aku cuba nak pkai selendang,so mesti la mengadap depan cermin kan.
sebelum try pkai selendang aku tengok muka dulu.
biasa la bila dah tengok cermin,mula la nak klebek kan..hehe
tetiba macam euwww apa tu? errr~ jerawat? *sentoh* awww!! saket..
terbantot la aku nak blajar pkai selendang tu.hehe
hawing ja selendang atas katil.
tapi aku tak kacau pon jerawat tu,sebab takot nanti lagi terok.
tapikan tangan aku ni gatai nak penggang.sampai aku terlena.
mangkit pagi ni pelik sebab saket la plak.
mungkin sebab semalam aku main penggang kan?
hmmm..takmaw jerawat ni.tengok keadaan macam lama ja nak ilang.
adoii..dah nak balik poli ni.
time time ni la dia nak muncul.tu la gatai sgt,naik abes jerawat.
naseb baik satu ja muncul.tapi rimas lah!!
asa macam nak pakai purdah ni ha.sebab ada big big la jugak benda ni.
jerawat ni menyemakkan wajah aku.
rimas mata memandang..huwaaaaa!! cmna ni....

jerawat jerawathttp://eemoticons.net

2 comments:

awinfaizny91 said...

jerawat mmg masalah kan,tp xpa.nak wat camna..hehhe.redha jala.:)

sitiinajihah said...

a'ah..masalah yg slalu jadi kat suma owg..sampy jdi hobi dah..hobi mngumpul jerawat :D hakhak!