seribu harapan ke mcD


awww susahnya aku nak buat entry skunk... paham2 la kan miskin,so takdak berokben,yag ada member punya,...saye menumpang jer..hikhikk! so kali ni aku nak story kesah harini lah...

ntah la dari semalam sampai pagi sampai petang sampai malam ni lah aku takdak mood sikit...ntah apa la masalah aku..sebenaqnya bukan masalah aku,tapi aku pemberi masalah kat org lain..agak jahat kan? hmmm tak bermaksud nak bagi masalah kat hubungan diorang :( maafkan aku eili..hmmm.. okay back to the topic aku eh..

tadi aku dgn budak2 uma suma kua ramai2...jalan kaki dari uma kami ke uptown..mang best la kan masa otw p sana...sebab sambil2 sembang sambil jalan sambil pasan ayu kat tepi jalan tu..perhhh!! yg dalam kereta atas moto tu paham2 la... "pin! pin!" "piwiettt" (bajet hot) HAHA! bila sampai uptown tu,kami merayau rayau situ...saket kaki2 aku ni...bejalan ja,tak shopping un..dah abes dah duet pt aku utk shopping...skunk simpan utk makan ja.. hmmmm ok...lepas dah cemuih jalan situ,kami un niat nak lepak mcD. nak on9 situ,curik wifi.... jam dalam pukoi 11 lebih la...fifi naik moto balik uma amek laptop...masok ja mcD teos bukak lptop,pala otak masa tu dok terbayang blog aku ngn facebook aku lah ^_^ siap connect..yeyy! bukak google..sal loading lama sgt ni? hmmm tunggu lagi...aik!! taole nak guna pon :( sedih kott...try byk2 kali pon tabole... ok fine! kami tau la kami pi sana tak beli apa un..HAHA! then teos kami balik uma...yatt angkot sorang2 balik uma..ekin balik ngn daus..hik! tapi best...sebab suma kua..almaklom esok takdak kelas :D..

sorry la story aku tak detail sgt sbb berokben ni tak bapa ada line,pastu nak bg kat fifi balik...sebab berokben dia...ujung bulan ni bwu depa nak masokkan wifi :DD yeyyeyy!! nnti2 aku update lagi ek? chowww dulu...

bukak lah wifi tuh!http://eemoticons.net

2 comments:

muhamad hanif said...

amboi ayat..


orang miskin pun ada berokben..cmne tu ?


AHHAHAHAHAHAHHA

sitiinajihah said...

HAHA! member tak miskin..so,depa beli lah berokben tu..yg miskin hanya menumpang (ayt kesian )