selesai satu,datang lagi satu ^_^



masalah? biasa laa tu kan =.=" saja nak buat kecoh aku ni..hikhikk! nak cita sikit pasal masalah aku ni...meh la baca! meh! dok besila cek nak becerita ni ha.

mulamula aku saket gigi,saket sgtsgt...ntah kenapaa...kak aku pesan,minum susu dapat lega kan saket gigi aw...sebab dia bg calcium..so,malam tu jugak la aku kua beli susu...walaupon aku ni errr~ elerjik sgtsgt dgn susu ni..tak lalu..tak sedap...aku beli yg tak sejuk..6kotak kecik dutch lady full cream..fuyooo! dah tau benda tu bole gemok kan badan,bole plak beli byk byk kan? hehe..nak beli low fat takot tak sedap sgt..so,aku beli la full cream.

ha tuh pic aku sakan minum full cream...minum punya minum,tak lega2 pon..aku minum lagi satu kotak..kira malam tu aku minum 2 kotak susu lah..hikhik! pastu paksa tidoq jugak..akhirnya aku tdoq...esok pagi tak saket gigi dah..tapi malam esok tu saket lagi gigi aku ni..masalah saket gigi aku tu selesai,tapi datang plak masalah gemok^_^..sebab tiap malam aku minum 2 kotak full creamm....haishh!

next problem =)
fifi nak buku marketing,esok nak guna..buku tu kat uma...
so,lepas zohor tu kami dua merempit la balik uma...aku ni mana nak tau jalan balik uma..hehe, kami bergantong kat signboard ja laa....so kami bejaya sampai uma aku dalam masa 25minit gitu la..tak sampai setengah jam pon..best tak kira la dah sampai uma tu...masalah sekarang nak balik plak..adoi! jalan mana nak balik uma sewa plak ni? hmmmm cuba! cuba! (langit dah mendung) tak hujan kott...huhu..kami pon ikot dan ja pi jalan mana pon...last last sampai baling nuh! HAHAHA! hampir sejam kami sesat..tapi akhirnya kami berjaya sampai uma sewa..fuyooo bestnya! masalah pergi pandai balik taktau..HEHE..

next! next!
dah sampai uma sewa tu fifi ajak pi jusco..nak buat wifi kat uma sewa..aku pon excited lah kan! lama kot tak berenternet nieh..dah sampai jusco,beli2 wifi suma...balik la uma..balik tuh,kalot2 la pasang wifi..nak on9 nieh! tetiba laptop aku tabole nak connect wifi..sebab aku off...hmmm..try on..cmna nak on? aku tekan "troubleshoot" tapi tabole pon :'( camna ni...penat ja beli wifi,tetiba aku tabole guna..hmmm :( so,aku guna waya yg cucuk laptop ke modem tuh...janji aku bole on9..nnt aku usahakan cmna nak on wifi kat lptop ni...susah lah kalu dah buta IT nieh.

No comments: