sehari suntok kua.


ha! nak cerita sikit ni,sementara ada mood nak menaip :D
benti blogwalking jap.stg cek sambong jalanjalan kat belog hampa noh.
so lepas dengar mak bising ni,
mood nak gosipp mang semakin menjadi jadi. hik!
nak story pasai tadi la.hari ni aku berjalan sehari suntok.
perhh! lupa abes segala gala masalah.mang best ah abg aku sowg ni!
best sunggoh la kan,sebab aku jalan harini free of charge.hehe.
ada yg sanggop baca ka? cita ni tak best pon.
cuma kalu ada yg baca tu,aku doakan mata korang tak juling lah.
sebab aku taip kekadang mcm "hindu" sikit.
keyboard ni la punya pasai.tekan lain kluar lain (hehehe)
okay..okay...kita start..
mulamulanya aku tak rancang pon nak kua arini.
kalu rancang mesti tak jadi kluar punya lahh!
selalu gitu,so tadi (tengahari)..hehe...abg aku bising lah! tension=.=
"kakteh oo kaktehh" takdak aku nak layan nya..aku wat tataw ja.
*sejam kemudian*
"kakteh jom tengok transformer!"
ha! laju ja aku bukak pintu bilik "jomjom! sat nk mandi"
bwu mangkit tidoq tu.dengaq nak kua ja..
perhh ilang nantok.mata pon tak mangkit tdo dah.
laju la aku p cari bju,iron2,mandi2 siap.
mesti la aku berselendang.almaklom bru belajar.haha
dah siap meletop2! segak2 tu aku un p la layan cita hindu kat dpn sementara nak tunggu abg aku berdandan kacak2.
bila dah siap kmi un menarik sakan la p pacific.
dah smpy sana,kami p panggong teros.
memang sesak gila.gilabha punya ramai.rimas perot msa tu.
asa mcm nak jerit "tepii la!! kami nak lalu ni!!" ha lebih kurang gitu.
sebab mang rmai gila ah tadi.
tgok2 transformer 3.45pm full,5.30pm ada 4baris depan ja kosong.
masa tu jam pukoi 2. hurmm =.="
okay pilih pukoi 5.30pm..kami nak buat apa selama 3jam30minit ni?
aku ngn abg tawaf la satu pacific tu.
lepak merata rata..lagi2 tingkat atas tu kan.lepas sampai saket perot.
p makan mcD jap.
ronda lagi,p kedai komp,kedai cd,kedai baju dan blablabla.
macam2 kedai la kami p.
sampai org2 kat pacific tu dah tengok kami buat muka boring dah,
sebab bapa kali dok lalu lalang depan depa.
naik malu la jugak masa tu..hehe..
ha! kami lepak kat pusat game gak masa tu..abg aku maen game.
aku tengok ja.dia ajk main,dia belanja.tapi aku segan.
dia main game keta sorg2 dia..kesian gila.HAHA

tengok muka dia.alololo kesiannya! hahaha..
muka tension sebab kua ngn aku.selalu dia kua ngn adik aku.
ni adik aku takdak.
ok2..abes dia main game kami kua jalan2 lagi.
masa tu ada lagi 1jam30minit..hurmmm
suma kedai dah p,dah lepak.
nak mana lagi? dia nak merokok.kea la ikot jugak kan.
dia mokok kat tingkat ats tu jugak.aku tabole dekat.
benci dan sgtsgt busuk. errr~
aku amek angin sorg2 kat tepi tu.tengok2 permandangan.
nak tgok tak permandangan yg aku tengok?
hehe..ha permandangan ni..

aku dok atas,bole tengok owg bawah jalaa..
kalu aku tengok ats nampak bumbong yang burok tu.
tapi sebenaqnya aku tak nmpak pon yg bawah tu.
ntah rabon macam makin terok ja..
mang terok pon.sebab aku tak nmpak apa2 un.hampa senyum kat aku pon aku bole buat taktaw..sebab aku tak nampak.hehe.
pastu abg aku abes mokok dia pangge aku "hoi jom"
aku n ikot la dia..excited ja aku berkepit ngn dia.
taw ark jom pi na?
jom pi tepi sikit ja dari kedudukan aku tu.p tong sampah.
buang rokok dia.pastu lepak tempat tadi balik.mcm sial.
HAHAHA! aku marah la dia "ajk buang natang ni ja? huh!"
abg aku senyum pastu dia gelak buat muka perli
dia kata"nak p mana lagi ni! hish!"
masa tu ada lagi 40minit..hurmm...
kami p dudok depan panggong tu.tunggu number "2" menyala. hik!
40minit kot kena dok situ..
ok,sebelah ksi aku tu mamat2 muda 3 owg.awww malu...
haha! sebelah kana plak laki bini dgn anak2 depa.
aku dok betoi2 depan tv iklan.
aku tengok jala iklan tu sambil berangan...hati aku berkataa...
"haishh..rindu alap aih..kalu la mai dgn dia..fuhh bestnya..bole snap2 pic"
nak taw napa aku ingat dia?
haha! sebab ritu aku kua ngn dia dok tempat tu jugak.lepak situ gak.
sambil snap2 pic.awww rinduu..
nak kol dia masa tu,tapi bt3 phone low..err~
akhirnya aku ngn abg bejaya masok.woowww!
excited la masok..tapi singgah tandas kat dlm tu dulu.abg aku tu..hehe
dia beli popcorn ngn air.cewah!
macam mai ngn marka..ngada2 abg aku tu.
ha! yg lawaknya abg aku beli glass 3D tau.
konon nak tengok pkai tu la..
otak dia.masok yg bukan 3D! mehngong,
HAHA! then masok dlm masa iklan tu tgn aku mesti la dalam proses memperhabeskan popcorn dia.hehe..start ja transformer,popcorn dia dah abes aku mkn.
dia tension gak sikit2.sebab dan makan sikit ja,aku mkn byk.
HAHA! nak beli tadi aku kata kat dia aku takmaw.
last2 aku yg prabeh makanan dia..bagus kan aku? :DD
pastu tengok la cita tu sambil gelak koat2 dan khusyuq.
sambil tengok jugak owg dok lalu lalang kat bawah tu..
hati aku "dya ni bole plak jalan2 time ni..nak kata macho la tu"
jahatkan hati aku? HAHA!
sama ja ngn mulot aku,,samasama jahat.
dah abes cita tu,kami teos balik! pukoi 8pm.hehehe..
otw balik tu mang aku mcm nak sekeh ja abg aku.
bawak moto mcm ngn race ja.hampir2 terlentang la aku ni.
sampai kat tol sungaiDua tu..errr~ hihihi

eh..eh..eh..gambar apa tu? HAHAHA!
apa? apa? apa? tau dak? tayar pecah!!!! tayar belakang..
huhh tension..
fine! fine! aku tau la aku berat..hishh..
lepak lagi kat kedai ni.
abes tu teos balik uma..penat gilaaa dok ats moto..
huhu..macam aku yg bawak kan?
balik2 teos cas phone dan kol alap.dengar kolerington dia dengan harapan yg besar besar sebab rindu tahap dewa dah.tetiba mak aku jerit"najihaaa!!"
teros aku letak kol,takdan alap nak cakap.
hehehe..p tolong mak aku...eh3..the end..takmaw taip dah..panjangnya..

penat melepakhttp://eemoticons.net

2 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

besnye jejalan! lame x jln2 nih

sitiinajihah said...

hahah! best dan sgtsgt penat kot.