satu persatu..

kehadapan blog dan pembaca yg sudi..hari ni aku curik2 guna laptop fifi sebab aku nak gosipp hot sikit dgn blog aku ni. so,tajoknya "satu persatu" bukan aku nak nyanyi kat korang,cuma nak buat luahan perasaan. btw,sebelum aku start cita ni aku nak gtaw yg nama blog aku "ilove mydiary" kepada yg BODOH english tu p bukak kamus ye? kang salah kan aku plak dok post cerita yg buat korang benggang kan? suma pasal hidop aku ja blog ni..dan blog ni blog aku,so suka hati aku lah nak buat apa pon k? korang takdak hak nak tentukan apa yg aku nak post la sial. oppsss maaf terkasar..dan satu lagi yg aku nak pesan ni ha (byk plak pendahuluannya) yg JANJI takmau baca update blog aku tu,takpayah la dok baca noh? kang meletop meletop plak otak korang tuh...ingat ye,setiap yg jadi ada sebab dan ada hikmahnya..kalu korang tak puas hati dgn story aku dlm ni,korang tnya la aku..tak perlu lah nak ngata belakang aku or nak sound2 aku...kalu tnya aku bole bgtaw suma yg korang nak tau! okay? ;)

okeh penat dah aku taip pendahuluannya..so kita balik pada tajok la ye? satu persatu benda jadi kat aku...nak kena senarai? hmmm tak payah la kot...aku just terima ja suma ni....mulamula aku buat hal dlm hubungan diorang.adehh jahatnya aku.....hmmm takpa la...aku dah sedar salah aku yg tu,dan taknak ulang2 dah :D pastu putus cinta ngn bf...aishh keputusan aku tu tau? tapi smpai sekarang aku menangges tak berlagu...rendu ada,sedih ada,sayang ada...tu la kan,benda kita dah hilang bru asa berharga...lepas tu aku tinggai abeh2 kawan2 aku dlm phone tu ha...cian depa..HAHA! termasok pika...alololo....cian dia...hmmm pastu masalah member2 poli plak...errr~ aku asa korang patot tanya aku dulu bru nak burok sangka bole tak? tapi tak pa la kan,aku takdak hak apa2 atas korang..suka hati la nak pikir apa pon...aku doakan korang akan rasa apa yg aku rasa then korang sedar siapa salah siapa betol ye? aminnnn...kalu aku tak kawan ngn diorang tu dapat bahagiakan korang,fine..aku bawak diri aku sendiri pasni ya...korang jaga la member2 korang tu..tak payah la nak marah diorang kalu diorang jalan dgn aku ye? sebab aku sendiri akan blah dari diorang kalu korang nak :) taknak amek tau suma suma tu...dari aku pikirkan korang,baik aku pikir mak aku yg susah2 payah bela aku dari kecik smpai besar tu..semalam dgar nasihat fifi...best sgt..tido tu mang tak lena,dan mang tak terlena pon..aku sayang fifi :DD dia sayang suma kawan2 dia..dia tak penah tinggai aku ngn ekin. hikhikk! kau sgtsgt berharga la fiy..

ok la,aku malas dah nak taip..sebab mcm saket hati pon ada sekarang ni..apa nak jadi..jadi laaa... hmmmm sabar jalaa..mungkin ni suma balasan atas salah2 aku atau ada hikmah disebaliknya...tuhan saja yg tahu...aku bersyukur sgt sebab sekarang hati aku cepat tenang pastu taksuka pikir burok pasal orang...think positive... alhamdulillah :D semoga aku dapat lagi ubah diri aku..yelaa pangai burok aku yg tabole nak buang tu,aku harap bole la buang sikit demi sikit..hehe....

cuba ilangkan tebiat maki hamunhttp://eemoticons.netFUCK!

No comments: