muktamad !

hurmmm apa yg muktamad ha? sebenarnya semalam aku tido pukoi 6pagi gitu lah..mesej boifren...perhhh apa yg di mesejkan sampai pukoi 6pagi pon ntah la kan...hikhik! (gelak plak) sepatotnya aku sedih..hurmm... aku dah putus dgn dia semalam...hmm! seribujuta kali aku pikir nak putus ngn dia...semalam baru selesai...tido mang la tak lena..aku ngn dia hampir setahun dah.

mohd ashraf bin zainol...satu satu nya balak aku yg tahan paling lama ngn aku...semalam dia kata dia terima ni suma walawpon dia terasa sgt ngn aku...
sebelum aku mintak putus ngn dia aku tnya kawan2 aku dulu,,,depa suma bantah...depa tak stuju aku putus dgn ashraf ni,sebab depa kami kami sweet couple sgtsgt :DD awwww...tapi selagi aku dgn dia...selagi tu la otak aku ni penoh asa besalah kat dia....tipu kalu aku tak sayang dia kan? memang aku sayang dia! hmmmm sama2 la tanggong asa sedih ni kan.. aku takdak mood nak text sapa2 buat masa ni.. so,maaf la ye korang2 yg mesej aku tu..

permintaan terakhir alap..lupakan dia...delete suma mesej ngn gambar dalam phone..then memory2 yg ada kena ngena antara aku ngn dia t suma dia suoh delete...dia suoh aku delete jugak dia kat facebook aku..hmmm...lama aku tak delete mesej dia...nak tengok tak berapa jumlah? ni haa..

total suma 5945item...loading nak delete mesej ni lama owww..tapi aku delete jugak :(

hurmmm aku harap aku bole idop tanpa dia!!!! sebelum ni aku tak berani nak break sebab aku tabole idop tanpa dia...tapi kali ni aku dah mintak and aku harap aku bole hidop tanpa dia... aku kan ada kekawan kan? :D aku harap dia pon bole terima ni suma.. hurmmm rasa besalah aku bukan kat dia ja.. kat mak dia, ayah dia,kakak2 dia, adik dia tu.. kwn2 dia.... hmmmm... suma aku kenai...depa pon dah kenai aku...alap kata "kalu lepas ni ada org tanya psal alap kata tak knai ja...buat mcm kita tak penah kenai" :'( hmmmmm ni keputusan aku kan? so,aku kena terima suma yg dia nak! aku sedih,dia lagi sedih...aku tak hargai dia..dia baik sgt!

takpa la...benda da lepas kan? aku nak mula hidop yg baru yg penoh dgn keceriaan..aku doakan dia dapat lupa kan aku...dia kata dia terima keputusan aku ni sebab dia sayang sgt kat aku..

putus dgn boifren sayehttp://eemoticons.net

5 comments:

muhamad hanif said...

untunglah orang ada bofie ;)



AHHAHAHAHAHAHHHA

Farahin Ahmad said...

chill yek..semua tu ade hikmahnye.
takpe lepas ni cari and terus kawen.
Lagi best bercinta lepas kawen kan.^^

♥ p a a n i ♥ said...

laaa kenape putus? :(

p/s: mane nk dpt kartun comel nages kt hujung entry ni ek?

HaNa Hani said...

welcem to the club dear
same la kitee
sabo jerla k
^_^

sitiinajihah said...

hanip: dah putus kot pakcik oi.

farahin: nak try yg tu plak pasni.HEHE

paani: sbb saya cri masalah..hehe! btw,u tekan ja pic tu..kang kua la. pilih ja mana nak :D

hana: hehe..teng alau2kan saya...ye sabar la ni.. :)