cuti dah habes.


so,dah cukop 2bulan aku dudok kat uma.macam sat sgtsgt. sebab aku asa macam tak puas lagi tido ptg lama2,suboh2 bwu nak lena zohor bwu bangon..HAHA! terok an? tapi aku nak lagi hidup cam tu..hmmm..timetime ni la poli pangge pon.kot ya pon tunggu la setahun aku rehat (bapak aku punya poli).

ha! entry2 bawah ni tulesan suma center center kan? aku asa macam memanjangkan entry aku ja kalu aku guna tulesan center tu.tak puas plak aku yg cerewet ni nak bergosipp panjang2 kan? so,kali ni aku guna tulesan yg macam essey ni..biar korang lagi malas nak baca. hik!

kelmarin aku kena marah2 ngn mak aku sebab aku tak amek tau langsong pasal poli. yelaa,aku tak prepare apa2 langsong nak balik poli.yg dia paling tension,pkir sapa nak hantar aku nnti. hehehe..aku buat taktaw ja..malas pkir. bila mak aku kata "takdak sapa nak antaq ang,ang tayah dok pi blajaq la senang" dgn muka blurrnya mak aku ckp gitu..perhh! tros aku risau.tapi aku tak buat apa gak.hahah! pastu mak aku sruh aku siap2 brg nk balik poli sebab kak aku otw nak amek aku. fuyooo gilo ah..aku tak siap apa2 un lgi. kak aku dah otw tu..hmmm...aku un p la lipat2 baju dngan muka lengnya...dah la muka leng,makngot plak tu aku buat keja. malasnya nak pi uma kak aku..dlm otak aku cuma pikir internet uma dia slow tabole nak blogging sgt. tu ja aku pikiaq! ok fine dah siap suma dah kena bising terok2 ngn kakak aku,kami pon gerak la mai uma dia.

dlm pukoi 6pm kami smpai la uma kak aku ni. malas nak on laptop,sbb bungkus BAIK PUNYA dalam beg.hehehe...aku layan maharajalawak final dgn cita 321CINTA..best! best! farid kamil belakon kot wehh..rugi sapa tak tengok..cewah! padahal aku donlod ja pon.hik! abes tgok tu kami makan2 suma.abes makan tau dakk aku wtpa? aku tidor..HAHAHA! bagus kan pangai aku? memang bagus!
tapi aku tidoq tak tenang pon.sebab banyaknya nyamok uma dia..aishh..tension sebenaqnya..bapa kali aku tejaga,paksa2 gak tidoq.bila tejaga ja aku tengok phone..cececeh aku asa macam best ja nak sambong tidoq sebab bermesej mesej aku tak bukak.HAHA! kesian depa depa tu,yelaa aku silent phone kot.tido penting g dari hampa hampa ni...kureng ajaa kan? hik!
sampai la aku fedup ngn nyamok2 yg sedap2 ja gigit2 aku..grrr~ tabole tido.tak tenang! dah la dgar anjing bising..ketaq gak masa tu.kak aku dok cita mcm kat aku pasai uma dia..tu yg aku ketaq tu.hehe..yaya aku mang penakot pon.
so mcm biasa la kalu aku start takot ni..mula la aku nak mesej2 org sruh teman aku..aku msj la pika.hehe pastu aku rep msj min, dia tak balas.tido dah kot..dah pukoi 4am kan..so aku msj2 la pika yg dalam bas otw balik penang tu..msj2 cena ntah aku bole tido..woww! tengs pika teman jiha. :DD

mangkit pagi ni kan,abg ipar aku yg gerak. wei! wei! wei! malu wei! HAHA! sebab aku malu kat dia.awat dua gerak aku..adehh..elok dia kua tu,aku sambong la tido..hehe..ha! semalam aku mimpi2 blog..rindu gila kot kat blog..bru sehari aku tak on. ni bru on blog..

muuahhx! missyou bloghttp://eemoticons.net

2 comments:

man said...

walaupun malas... study kena teruskan demi masa depan.

sitiinajihah said...

hehe..yaya..try tak bagi malas ni.