boleh ja aku hidop :D

nampak tak pic tu? masok tak dengan keadaan aku sekarang? HAHA! masok sgtsgt kan? tapi waktu aku ke kelas ja mcm tu..mcm tak bergaul sgt ngn org...mcm budak baru plak..hehe... takpa la...dah penat dah begado sebelum2 ni..so,bia la...taknak gangu hidop org dah...lagi senang dan tenang kan? bila balik uma best la...budak2 uma aku ni bising2 sikit...gilagila sikit...best sgtsgt! happy ja :)) okay2 aku takmau story2 benda2 tu..cuma aku nak bgtaw yg aku bole ja hidop cmni...maseh sehad plak...tak mati pon kan? so...redha ja ya jihaa....ada hikmah suma ni :) the end..

skunk aku nak story perjalan aku ke kelas..hik! nak ke tahu? kalu nak,korang baca la ye..kakak nak ke kelas ni ha..hari first masa aku sepatotnya ke kelas sorg2 tu,sebenaqnya aku p dgn fifi..pi naik moto...pastu aku tatau "BKM09" tu apa...so,aku mesej farahwahida..tnya dia BKM tu menatang apa...pastu kami jumpa dua..p la kelas sekali masa tu...masa balik tu aku sepatotnya sorang jugak,tapi kebetulan jumpa dgn kak hanis yg aku baru tau dia dok B2 dgn aku jugak..tak penah plak aku jmpa dia walaupun kami satu blok :D sembang2 sampai la kat uma...hari ke2 nya,hari ni lah :D aku org pertama sampai kelas pagi tadi sebab aku lupa nak print keja..aish...dah siapsiap print suma lupa plak aku nak buat kulit dpn! HAHA! ajissLan kata aku byk sgt pikir,smpai lupa abes..hehehehe....okay,pastu aku jumpa lecture,aku gtw la yg aku lupa buat kulit depan...dia kata takpa la...dia nak hak lawa sikit,so dia suoh aku antaq petang tu...skunk ni ptg la..aku tak antaq pon! HAHA! esok jala aku antaq..dari pagi tadi,apa pon aku tak makan..mcm tak lalu ja...mlm ni lah aku makan :)

dahdah,dah abes dah cita...cuma ada sikit g..tadi masa lepas ko-k,aku dgn farahwahida pegi lepak kat kantin sementara nak tggu tangkap gambar aww..hampir sejam la tunggu nak tgkap gmbar,last2 boo mesej hemmer yg tgkap gmbar tu cancel,hemmer yg tnjuk phone dia kat kami dua......ayooo panas kot kami tunggu masa tu...hmmm apa bole buat,balik jelaa...so,kami pon balik sambil bercerita...cita pasal bf farahwahida....awww menarik kot cita dia...best sgt aku dgaq...hehe... okay sekian..

cerita cerita kosong jahttp://eemoticons.net

No comments: