berbuka puasa^^

wahwah! excitednya aku post pasal puasa ni.hikhikk! takdak la...sebenarnya harini aku puasa ganti..hehehe...last last ni baru kalot kalot nak ganti en..teqok sunggoh lah..tak leh buat bini nieh..okay2 takmau kutok aku byk2..nnti korang suka.tambah plak dosa aku sebab kutok diri aku :DD so,tadi aku berbukak puasa dgn si PIKA. awww tengs pika sudi bukak puasa dgn jiha..haha! pika bajet puasa wei...mngarot ja dia tuh...tadi kami berbuka puasa dekat kedai makan sebelah medan tu ha.. makanan tu sampai awai sgt...sejuk dah tomyam aku...aishh! padahal aku yg sampai awai..hehe...almaklom,excited nak makan kot. perot dah berbunyi bunyi..macam2 lagu perot aku main..lagi2 lagu "price tag-maddi jane" perhhh rancak! haha!

so,bila azan bergema,pika pon baca la doanya..aku tak dgaq pon doa dia baca^_^ HAHA! yg tau dia amin..aku pon amin jala..teos makan! sedap! sedap! nasik goreng tomyam dengan tomyam...dapnyee! abes makan tu pika amek purse aku dgn phone aku..huhh! ni buat aku marah ni..sebab dia paksa aku p klinik gigi..HAHA! aku takmau,dok paksa pa taktau... sampai la depan 7e tuh dok gado pasal klinik tuh..adoi~ macam nak cepuk ja kepala pika ni...HAHA! jahat ohhh..

so,selain dari story ngn pika,aku terserempak haziq.perhh!! macam nak senyum sambil tido ja kan :DD HAHA! tapi sebenarnya aku taktau yg tu haziq. mulamula aku tengok kat kedai burger tuh..hmm muka lebih kurang..disebab kan aku ni rabon tahap apa ntah..lagi2 magrib2 tu kan..mang tak nampak sunggoh la..lagi pon,merata dah aku tengok suma owg muka cam dia..terok en angau nya? hahaha! so,aku nampak macam dia,nak confirm kan penglihatan aku tu,aku tengok member2 dia.ha! sah bukan haziq,sebab takdak ameer..so,aku pon dok la situ..tapi mata ni tak senang...aku tengok kedai burger tu balik..aik! dah ilang...tercari cari gak masa tu..HAHA! tapi cover la kan...takot dia pasan plak aku dok tengok dia...so,aku tengok seimbas ja..ha! nampak,dia tengah dudok kat kusi..tak silap aku,mata dia macam tengok aku..hmm tak kan haziq kot kan? mcm kurus sgt ja..bukan kot...lagi pon masa tu aku sowg..tunggu pika..dia masok kedai! tinggai aku sowg..aishh pika ni.

pastu gado2 sampai la dapat balik purse ngn phone aku dari pikaa..horayy! teros aku balik tanpa kaleh belakang dah..hehe...balik2 tuh ameer mesej "aziq nampak hg tadi..dia kata ang dgn balak ang..aku takdak kredit dah ni" dapat2 ja msj tuh! teros aku pikiaq..hah! sah tadi haziq..HAHAHAHA! silap tak pi tengok betol2..kalu tak bole tegor2 dia kan..ceceh! bajet berani..menyampah aku...korang jgn tertanya tnya plak eh sapa haziq..buat kenai ja..haha!
exboifren aku lahhttp://eemoticons.net

2 comments:

zty said...

macam macam la makminah ni . haha

sitiinajihah said...

HAHA! ada ja nak cita kan? :D