beby saye kenapaa.

saya sayang beby sayaa nie(:



sekarang ni lah kan bagi aku facebook tu macam buhsan gilagila r.
dulu facebook lah segalanya.
sejak aku tukar2 blog aku jadi semakin PINK ni,
aku kira ngadap blog ni 24jam ja.
tabole nak berpisah,pastu kalu dah main blog ni,mesti la aku merayau.
biasa la,nak merayau shopping2 tu susah,takdak lesen.
merayau dlm blog tak guna lesen kan.
tu yg aku mrayau sakan tu.
disebabkan aku terlalu ghairah main blog,
aku tak pasan yg aku tengah merosak rosakkan beby aku ni.
hmm..sapa lagi beby aku kalu bukan laptop aku ni.
kekadang kan bila aku bukak satu2 blog tu kan,mesti beby aku marah2.
dia teos shut down.
aku taktaw la dia gado ka apa dgn blog tu.
bukan satu dua blog ja..byk la jugak.dia buat aku takot nak jalan2 dlm blog dah.
lagi2 yg loading lama tu..perhhh...
korang merosakkan lappy aku.HAHA! just kiddin' k sayangs..
aku tataw la kotkot aku ni mangkok sikit kan..
mungkin ada sesuatu yg aku buat kat lappy aku sampy jadi ceni.
korang taw x masalah beby aku ni?
dia jadi mcm ni..


( di padam )

benda ni jadi 5kali dah.
aku dan buat experiment tadi.nak taw tak cmna aku buat?
aku bkk blog someone tu.teos jadi cmni.
aku on lptop balik,pastu aku maen fb aku bkak2 blog org laen.
ok ja...
pastu aku try bkk blog budak tu skali lagi..
teos beby aku marah..dia shut down!
bwu aku taw..upanya selama ni dia jadi mcm ni sebab blog ka..
hehe..ada yg jadi mcm aku tak?
korang buat apa nak elak kan benda ni ha?
gtaw sikit..
aku ni bab2 komp ni lembab sikit,bukan sikit.mang taktaw apa pon.


asihh..risauuhttp://eemoticons.net

7 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

yekee? maybe blog tu ade virus kot? hehe...mandai je aku

sitiinajihah said...

mungkin la..ada jugak ka blog yg bervirus? hehe

PelangiCinta said...

datang blog pelangi shut down ke ??
hehe . ntah la . cuba tny yg pakar d chat suruh diorang baca entry jiha .

nsdahlia said...

hopefully tu bukan blog sy :P TQ. follow u back.

shiya astalavista said...

sabar ea...nnti oke lar tu ^.^

Adam Idris said...

pernah kena, sebab blog tu ade virus
semenjak jadi tu sy dah x bukak blog org tu lagi...huhu

sitiinajihah said...

pelangicinta~malu nak bertanya.haha!

dahlia~ taktak.bukan blog awak la :DD

adam~ ha! benda tu la yg bermain di fikiran saya (cewah ayt) hik! tengs. tamaw bukak dah blog2 tu.