yakin^^


erhh...show? eh tak tak tak! urmmm...macam nak show..tapi...urmmm,bole ka? adoi.. lantak ah..
*10 minit kemudian

arhh! show lahh...apa susa sgt..kantoi pon kantoi lahh..HAHAHA!
aku dah letak blog ni dekat website dalam facebook aku.
.hurmmm...
takpa kot noh..hehe...sbb blog ni yg paling aktif dari yang laen..
yalah! taw napa?
teap ari update..rajen terlebih!! ada ja storyy! yg kecikk2 punya hal pon nak story..
pasal katak pon storyy..jerrr...cita tak hot langsong!
hahaahaha! ada aku kesah?

jp nak storyy ;)
tadi aku mimpi apa ntah..macam lapaq ais krim! tapi pi suoh abg beli kfc..HAHA!
aku belanja kot weyh! belanja family..
mak aku bisingg jap,pas2 dia diam la..ya lah,,.
dia kata "hampa ni beli benda merapu ni ada ja duet,kalu aku mintak,sapa un takdakk"
padahal 5minit lepas aku bawu bgi 5oinggit kat dia.
.tu la mak aku..nak jugak bisingg camna un..
yg tak tahan nya,dia mai ja join kami makan!
hahahahah! aku sayang mak aku...!!
sgtsgt!

No comments: