woww..kejapnya masa berlalu

wowww..cepatnya masa berlalu..macam urrhh nak undur balik.
kan?kan? tadi khusyuq tgok tonton.com
layan cita nora elena,pas2 on blog maen facebook,
then tgok jam..arhhh? 3.30am? satnya! mata tak nantok plak
mahu tidaknya,tadi pukoi 8pm sampai 10pm tido...yelaa..ujann..nyamannya tido,
koi 10 kena bagon sebab "mega movie" HAHA! penting tuh.
walawpon mega movie mlm ni dah tengok bapa kali dah,aku tetap terpacak depan tv.
esok cerekarama! perhhh!! best! best! mcm excited sikit tgok movie ni,
sebab tu aku banyak cakap! ha!! lupa plak,bila ingat balik pkataan "banyak cakap" ni,
ummmm..jp nak story jp..tadi pukoi 10 aku tidoq ngan aman nya,tetiba phone bunyi,
masa tu memang.."adoi kaco! sapa ni.." tgok phone ummm..num tak kenai.
angkat lah,pas2 dengaq org jerit "hoi budak kecikk!!!"
aku taw dah suara ni.mesti ameer guar perahu,suara alim sikit2 ni,
hahah! pas2 sembang2 jap.
tujuan dia kol,taw takk apa?

ameer: weyh kawan aku cari kak angkat ni.ang jadi la kak angkat dia.
aku : awat aku plak dah.org len takdak ka?
ameer: ang kan comei,pas2 mcm PERAMAH sikit.
aku : ska hati ang ja,aku mana da peramah.dia penah tgok aku ka?
ameer: dia tgok kt fb,dia kata ang comei (ilang nantok jp masa ni)
aku : hahaaha! gelong..pas2 nak kak angkat teos? aku ada adik angkat,aku ada adik kandong la.
ameer: ha! ang tambah adik angkat ang.
aku :pandai la ang.aku mngntok laaaaaaa..
ameer: ang tidoq wtpa awai2 ni weyh.ang nak ckp ngn dia?

*padahai masa kami dok sembang ni,aku dengaq ja suara dia dok maki ameer kat blakang.hahaha!!*

aku: ha! ang bagi kat dia,meh nak cakap.
budak kecik : takmaw akuu..ang cakap r.
ameer: dia malu..tak pa weyh,nnt aku suoh dia msj ang.
aku : ummm..msj la..takesa..tapi skunk jangan.aku nak tdoq..

pastu kami sembang guna kredit budak tu,sembang pasai wayang.
haha! pas2 budak tu marah la sembang lama ngat kot.
adoi..macam2..kan?tadi msj jp budak uh.
cara msj cm pemalu ja un.last2 dia diam.tdoq kot.msj 2 3 ja.
sambong balik bab movie tadi eh,so!! sebab tu la aku ni byk cakap,
tengok movie byk sgt,pas2 mula la nak bercerita,
bole karang novel kot kalu penyakit tgok movie ni,
byk sgt idea yg meletup letup dalam otak ni,
haha! skunk pukoi 3.40am..
mata tak nantok pon,nak layan cartoon jp kt youtube.sampai nantok,teos tdo^^
arhh!! qamai marah sebab tdo lmbt,tapi aku tak mngntok la,
dah biasa tdo lambat..umm..
biaq la noh.. :DD

No comments: