tukar2 header.

disebabkan arini aku boring gilagila banggang,
sambil msesj boifren,aku un on la picnik then try2 la campor gaulkan pic2 yg aku ada.
credit to google actually ;)
yg first sekali header yg aku try edit without my pic, ha yg ni



haha! hudoh kan?
memang pon.sebab aku tak kreatif macam hampa semua :P
lagi2 macam ezzati hamid tu.
bab2 conteng2 lukes2 merapu semua kat dia..HAHA
pastu tadi sebenaqnya aku takdak mood,
sebab ada masalah ngn bf bapa hari yg lalu sampai skunk takdak ending g.
campor plak masalah2 yg len kan..
lagi la takdak mood.
hasil header yg aku buat pon macam emo sikit.
sambil maki sambil buat header tu.
dan hasilnya..


wtf? macam hudoh sgtsgt ja..
hmm..takpa..tunggu aku ada mood comei2 nnt aku try edit header lagi.
haha! salahkan mood plak kan?
memang salah mood..kenapa mesti aku takdak mood?grrr
mohd ashraf bin zainol tolong la bagi mood kat aku <3

pink jugak headernyaa,http://www.cute-smiley.com

2 comments:

zty said...

hahaha . sajala kann nak mefemeskan ezzati hamid tuhh . amboi amboi apa bab conteng merapu merapu ? chiss i tak penah merapu tau . muhahahaha

btw chantik r header tu :)

sitiinajihah said...

saja ja gedikk2 nak LINK kan nama acu tu..haha! bg contoh sekali ngn bukti lah kata kan :D

ya? awww...timakaseh!