tak tido,dah jadi habit :D

so sekarang pukoi 5.04am,harini aku abes kan cerita "asmara2"
dan aku berjaya abeskan cita ni..
macam nak jerit ja! sebab tertanya tanya kenapa ending macam tu!
sebenaqnya nak gtaw aku ni tak puas ati sebab ending takbest,
hehe..mungkin best bagi director dia.
tapi sepatotnya zalia tu kena bahagia dgn asmara! aisshhh (bakal director)
cita pertama yang buat aku tertarik sgtsgt nak taw kesudahan,cita ni la..1st time layan kot.
apa2 un,dah abes..
nnti aku cari cita len plak..so!
malam ni nak story pasal blog aku,sekarang ntah cmna,aku lebih berminat letak pic2 klasik macam yg ditunjukkan di atas (bm A kot aku ni)
hehe..pastu tadi aku terjumpa stu tumblr ni,
penuh dgn pic photography.
teos aku jatoh cinta ngn tumblr dia,macam aku jatoh cinta kat asmara ni :D
siyes pic2 yg dia kumpul sum cntik!
dah tentu la aku follow.hikhik!

lagi ya? ha nak story jap pasal kawan saya sorang ni.
azizhashimi,bota.perak..umo kurang pasti ;)
hensem? taktak. hensem aku lagi..hahhaha! okay ajissLan aka,ajiss botox.
kawan baru saya erhhh takdaa baru sgt kot agk lama sikit2,
so,mcm mana kenai? aku kenai dia masa aku dating ngn dia kat lumut ritu.
opppss..sorry2..pembetulan..bukan aku tapi farahain:))
farahain dating ngn dia kat lumut ritu,usung aku skali..
tu yg aku kenai dia,sebab masa tu dia driver kami :DD maaf ya pakcik.
masa tu kan aku BFF farahain,so aku taw cita sikit2 la pasal dia.
pas2 kami chating fb,ada ja aku copy "gosipp" kami ritu tampal dlm blog.
bertapa dengkinya aku kat deni,aku un fitnah dia pakai botox.
tapi kalu ampa2 suma tgok dia,memang mcm pkai botox pon,
sebab muka dia tu berbentuk cantik2.hahaha!
tu yg timbul hasat dengki,sbb aku tmbam.
so,aku nak post ni pon sebab ada story sikit.
tadi aku ada bkk blog dia,mcm ada entry baru kan,
aku un baca la (memang nyebok pon)
masalah rindu exgf ya awak?alolo..ciannyaaa..
haha! tadi dia cita,
ada sowg minah "jatoh cinta" ngn dia..tapi dia tak anggap lebih pon ngn girl tu.
nk gtaw pompuan tu,tapi bersalah..so pandai2 la kau ye :D
ramah punya pasai kan :))
dia baek taww..dia mcm selalu kena maen ngn pompuan ja aku tengok.
:D sebab mebe aku penah maen dia dulu.
taw sapa? ada dah nama dia kt atas tu..pandai2 la cari.
ha,dgar cita dari blog,nak sambong stdy ya?
ohh good luck! tapi ...
kenapa kua dari PUO ha?
okay..takdaa story pasal dia..cuma baru rapat sikit2 la ngn deni.
kawan baru aku sekarang.nnt pegi perak,bole la jumpa ya pakcik driver :DD
so the end pasal ajiss ni.

oppss..ajiss,bukan nak kaitkan kau dgn dia ya ^_^
nurul farahain.(ternyata aku masih ada pic dia)
walawpon aku macam meluat,benci,saket hati,sedih,kecewa ngn dia.
tapi aku macam malas pkir benda2 lepas.
aku macam arhh lantak kau la..malas pkir..pandai jaga diri kt poli.
ha lebih kurang mcm tu la aku pkir..hehe
disebabkan last sem tu aku ngn dia ada masalah,slisih paham sampai kau remove aku as a friends dalam facebok!!!(muka benggang) aku tetap anggap kau kawan aku.
sebab kakak aku pesan, "adik nanti ang caqi kawan bagoih2...kena pandai jaga diqi kat sana..mayang jgn tinggai kt tempat oqang tu..orang pertama yg ang kenai,tu la yg terbaek smpai bila2..ingat tu"
dan farah la owg pertama yg aku kenai kt sana,
umm..malas pikir benda lepas,aku un contact la jugak ngn minah ni.
tapi jarang2 la..dalam sebulan tu sekali atau tak text langsong la....
msj pon kalu ada benda penting ja.
tapi tadi aku msj dia jp,
tanya pasal yuran ngn balik poli ni.
agak mesraa la msj kami,sebab aku tamaw kenang dah menda lepas tu,
yalaa,aku satu kelas kot ngn dia weyh.
mcm susa sikit nk bermusuhan ni.so maafkan jala :DD
kesimpulannya aku text dia balik,tapi bukan bff dah kot.
membe biasa..tentang aku kau takan tahu,tentang kau aku taknak tahu.
ummtapi pelik la jugak kan,
kenapaa dia marah gilagila ngn fifi dgn ekin..sedangkan aku kan kamcing gilagila banggang ngn ekin ngn fifi tu..siap perlii dia dlm bilik g,
tapi dia mcm takesa ja aku buat apa kt dia,
ekin ngn fifi dia maki..umm..kenapaa?

buat fifi ngn ekin,
depa memang taksuka la aku baek ngn farah,
walawpon korang tak gtaw aku,aku paham korang taksuka.
lagi2 fifi..dia mang benggang gila ngn farah,
tapi aku paham la.
fifi yg paling menderita pon antara kami suma.
sebab fifi hidop dia penoh ngn masalh ja aku tengok!
tingin gak nak bagi dia epii,tapi aku tak reti..hehe!
ekin? dia la jantong aku.
hahah!dia tasuka msj2 ni..pantang aku msj ja..stgah jam pastu dia kol la.
mula2 sem farah la bff aku,
last2 sem fifi ngn ekin la family aku :D
aku takdak duet sengkek makan roti kering,depa la tolong aku.
takdak depa,takdak la roti kering tu.
hahahah! betapa sengkek nya aku masa tu.
ptptn tk amek..mangkok kan? hehe...so! sem depan..
mula benda2 yg baru..nak stdy pandai2..nak dekan mcm pika sepet!
aminn..

No comments: