sabar jalaa=,=

hmmm..aku macam nak story sikit.ada nak dengar takk?
okay,cemni citanya..semalam MZA ada gtaw aku tentang sorang budak ni,
dia sekolah agama aw dulu budak ni,
sorang budak perempuan yg TAK PERCAYA ADANYA TUHAN.
urhh..macam takot ja kan?
dia kata,budak tu tules kat wall facebook dia la,
so aku un cari facebook dia..(dasar penyebok)
macam tertarik ja ngn budak ni kan,macam nak taw sgtst. so aku add la..
ragu2 gak nak add,sebab pic aku kan pakai tudung,dia plak tak caya ngn islam ni,
takot dia tak app aku la ;)
tadi aku on facebook tengok dia app aku,excited ja aku tengok wall dia.
walawpon masa tu tgah layan nora elena (episod last kot)
konon nak gtaw betapa excitednya aku :DD hehehee..
pas2 aku baca la post kat wall dia.
aku macam "hahh? budak ni biar betol! deni agama islam kot..erhh.."
perasaan aku macam takot ada,saket hati ada,malu pon ada..ntah cmna dia lalui idop dia.
aku sendiri malu ngn "wall post" dia tuh.
okay,skunk mesti korang tertanya tanya apa la yg dia post kan?
aku plak mcm excited nak copy nieh! ha tunggu sat..

  • Atheist and murtad is two different things. So, jgn nak menghalalkan darah aku.
  • I'M GOOD WITHOUT GOD.
  • Aku taknak pcaye ape yang korang pcaye, tu pon nak jadi masalah kerr??!
  • aku baru tahu. dalam islam. jadi jahat tu boleh, tapi kena pakai tudung. jgn seksi2. tawtaw. ustazah Farr Hanaa aja aku. bestnyaaa ♥ nak jadi minah tudung laa ♥
  • waiter: may i take your order, miss?
    me : sure. a vodka soda, please.
    waiter: sorry, we dont sell alcoholic drinks to muslim, miss.
    me: nope, i'm not a muslim any longer. *smiling fuckin perfectly* :)
  • Ingat nak masuk asrama sampai habis SPM nanti//
    Bangun awal, jadi budak skema, sembahyang 5 kali setiap waktu, bace Quran hari2, Qialmulai (wtf?)
  • ‎-kite cuma merancang. tuhan yg tentukan-
    I'm speechless. Don't you know that i'm an atheist, bitch?-,-
  • Ustazah : selalu dekat rumah sembahyang berjemaah ke solo ?
    aku : Beregu .
    LMFAO ! :DDD
  • tak bahagia memiliki agama yg dipaksa ke atas kita. hilang nilai keikhlasannya//
  • OMGay bitches, guess what, tadi kat sekolah ustazah buat smayang taubat okay! Bahaha:DD Sorry ustazah, saye tak ready nak taubat lagi la.
  • murtad merupakan anugerah yg paling beharga,apa pendapat anda?
  • islam is a fairy tale :-D
  • Tanpe agama kau akan sesat. Tanpa disiplin kau akan jadi binatang. -ditujukan khas untuk diri sendiri.
  • Bile laa agaknye aku nak dapat hidayah ye? : - (
  • I'm in control of my life and my own happiness and it can't get any better than this. Happy being an atheist :) Jangan kacau aku sbb aku sikit pon tak kacau hidup kau.
  • Ustazah nak buat PAFA? Oh shittt, mengucap camne doe ?! HAHA :-D
  • I'M AN A! ♥ A for ANNE ! A for ATHEIST ! A for AWESOMEEE ! ♥


so,yang ni ja aku bole copy.
bukan nak salah kan dia ka apa ka,cuma statement2 yg dia bawak kua tu mnyeramkan la.
sorry ya "adik anne"..
ni cuma post ja,komen2 tu aku tak copy plak..
tak sanggop,byk sgt komennya..:DD
ummm...okay2...dia kata dia non-muslim kan?
so bila baca "ustazah nak buat kelas pafa"
ummm..kenapa dalam kelas ada ustazah? non-muslim kan belajar "moral"
kankan? so,aku macam terfikir,dia islam.
cuma islam tu hanya dalam ic,bukan hati dia.
tapi kalu dia betol2 islam,harap Allah bagi hidayah kat dia^^
sama2 kita doakan ya.. :))

2 comments:

fifye anyne said...

aku nk nma fb dia weii..nk tngok gak bdak nie apa pnyakit dia...bahlul tul dia...

sitiinajihah said...

kan?kan? aku pon asa apa ang qasa.. aku bg kt fb ang eh :DD