mencuba.tak salahkan :D


semalam aku sype pika abes awai,sebab dia nantok,so aku pon merapurapu tgok internet ni apa yang menarik kan..hehe! elok baek punya aku klebek..aku tringat myspace aku..aku active la balik myspace tu,tapi tadakk apa yg new pon,so aku bukak friendster pon tadak apa..urhh buhsan..aku try on twiter aku..perhh!! aku ingat dah terkanbus dah tabole nak korek dah..upanya bole ja bukak lagi...aku tak penah guna twiter tuh..so,bau kedai lagi la twiter aku ni...haha! pas2 aku cipta tumblr..mcam best! sebab dia adik beradik dgn blog ja..huhu! siyes aku suka! sebab sana comel g..hehek! follow la tumblr aku "jiapendek.tumblr.com"<pas2 aku un tido dgn aman nya..ha! lupa,aku letak suma website aku dkt facebook aku..tgok la dekat info facebook aku tuh..bahagian website..youu tekan ja,pas2 follow i kat sana eh..hehe! tapi nama blog ni aku tak letak,sebab macam takot ja..yalah,kunk alap baca..hahaha! pas2 eili ka baca...sapasapa jalaa,,aku kan kuat ngata...gosipp2..HAHA! naseb lahh..kan?

No comments: