malu la kott ^_^

malu apa ni? hmmm,..ezzati hamid ;)
iloveyouu.
okay,sekarang depa2 ni ajak aku berucap utk bg semangat kat budak2 spm.
hehe..kalu result aku gempak takpa gak kan.
tapi niat depa nak aku bgi smngat pas2 promote poli.
kalu ada geng takpaa la zty,
memang la depa suma kawan2 aku.
tapi macam malu jugak..hehe!
so,tadi acu dyra mesej aku,dia kata "if jia p,bawu acu p"
aku memang mcm nak p sgtsgt!
tapi nak promote poli tu,adoii lomah..lagi2 budak2 tu aku kenai kan.
hahah! si fakrur razi dapat taw tadi,
excited ja suoh aku p..lawak dik ni.tapi last dia kata "takpa la..kak malu..nk wt cmna"
ceceyh..terre wt ayat sedih dia tu,..
takdaa la,sebab depa suma matrik mali ohh..tetiba aku poli kan.
macam malu sikit2 la..tak byk sgt..
hehe..sbb muka aku tak malu pon sbnaqnya...nnt aku try tnya syapiqah.
tapi transport problem plak aku pikir2..
takda transport,aku tak pi la kot ya..
tapi aku try yg terbaek la ya suma2 kawan aku oi...
laki mcm takdakk ja..pait asan tu mampoih nak p kalu dia sorg tu..
tetiba aku ingat naset poli,teos aku tag nama dia (perdajalkan dia jp)
haha! harap dia p la..
harap2 benda ni berjaya ya suma..aku try usaha la..slide2 tu insyallah aku cari.
macam assignment dah..hahah!

5 comments:

zty said...

wuhuuu jom la makcik najihah ! alah gatai ja xdak geng , nanti p sana kita gelak kuatkuat sambil gosipgosip senget ! hahah . hajak la piqah , nuha tengok dira tu gatai gak xmau p kalau jiah x p ,

nasir dok poli saman jiah ka ?

sitiinajihah said...

haha! maluu ohh...pqah mampoih nak p.. insyallah..tgok dlu cmna t..hehe..

zty said...

haha . anda dipaksa gak ! jom tauu .
tompang la azwa . hehe

sitiinajihah said...

haha! owg malu la nak promote tu acu oi.
pait asan p ka?

zty said...

ish benci gila . nak malu apanya , ceyy padahai org malu gak.. xpa kita malu samasama :)

pait .. x rasanya sebab dia sekolahh la