macam macam..huhh


*beberapa minit selepas entry bawah,naik lagi 1 entry:))

tengok pic pon dah taw kan story aku.
aku just nak story jiwang2 sikit campor ngn gatai sekilo buang skema sikit.
pasai apa lagi kan kalu bab2 jiwang ni.
mesti la boifren2,biasa la..remaja becinta..hikhik!
bukan ada story sgt pon kan.
cuma dari pagi tadi aku bangkit2 tido teos terpikir masalah bercinta ni.
macam bertambah tambah ja masalah.
dari dulu nak putus tak putus2.
mintak pendapat ajiss,ajiss kata putus ja.
fine.aku putus.
harini msj manja2 ngn boifren,adehhh..tabole la nk putus.
HAHA! kenapa nk putus ha?
sebab dia kuat cemburu.skunk tak text sgt pon.kol lagi la.gitu2 ja.
cuma malam ni mesra sikit.
mula2 bahagia la mesej tu,gurau2 senda gelak sowg2 atas katil sambil guling2 cukup!
tetiba dia tanya aku "agaknya hubungan kita lama tak?"
adoii..time ni la dia nak tnya pon.
hmm..masa dia tanya tu teos aku tringan haziq bazli.
hehehe..sebab dia penah tnya aku cam tu gak.
then aku gtaw bf aku ni "ntah la..napa tnya cmtu?"
pastu kami sembang apa taw..time tu agak sirius la msj2 kami ni.
aku tnya la masalah betol2 dia.
nk taw x?hehe
dia kata dia risau aku ada boifren lain,
sebab facebook aku sakan org komen,dia kata qamai sgt sampai tak laqat dan tak sanggop dia nak baca...sambil baca sambil saket hati.
haha! jahat kan aku? tapi bila aku tengok fb aku tu mcm slow ja.
mcm takdak org nak tegor ja..
dia kata aku ni qamai peminat! perhhh..ingat artis kot.
haha! bestnya kalu aku ni ada peminat kan.
dia tu mang tak dak apa la.sambong study pon tak.keja la skrang,tapi kalu takdak mood,tak keja la dia tu..suka hati ja..
bila pikir masa depan aku ngn dia,aku macam nak putus ja ngn dia.
tapi bila pikir sayang tu,aku sayang la kat dia.
tu yg sampai skunk aku maseh kekal ngn dia.hehehe...
kalu putus nnti pon mesti salah aku,
sebab dia takan buat hal lah!
cuma skarang ni aku kena tahan sikit ngn pangai dia yg kuat saket hati,cepat jeles.merajok.
erhh..sabarr jalaaa..
tapi suma salah aku.sebab aku buat hal!
ha! tetiba tringat..tadi msj2 ngn dia, aku kata kat dia kalu dia garang aku gelak.
pastu dia kata "fine! nnti nak maqah aih.."
aku tnya dia bila? dia kata tunggu aku buat hal.
hahaha! dia memang memahami aku..sebab aku suka buat hal..
bapa kali dah dok buat dia saket hati.
curang la..apa la..ada sekali tu mamat sowg tu p cari dia kat uma sebab aku.
hahahaha! nmpak sgt kan jahat aku tu? :D
dia sabar jaa ngn aku.hehe

teruja dengan pangai si samseng aku nihttp://eemoticons.net

2 comments:

shh ..rahsia kita berdua saja * said...

haziq bazli ? sapewr tuh ? haxhaxhax ....cam kenai jek ..

sitiinajihah said...

cis! cis! jgn kau buat2 tnya budak :P