lamanya aku tido..

sambungan dari entry bawah ni,
hehe! disebabkan semalaman aku tak tido,mata aku macam berat sikit,
siries berat tapi tak nantok,
pelik kan? dalam koi 10 gitu,aku baring laa...berangan jp..
sampai buat aku senyum sorang2.adeh,ntah apa yg aku brangan un tataw la.
hehe..pastu aku tetiba macam nak baca mesej2 kelmarin.
antara mesej aku dgn si dia ni ;)
mang buat aku senyum sampai gelak sowg2 pon bila baca balik.
dia gtaw aku yg dia "terberangan"
aku tanya berangan apa? hahahahahah! dia kata berangan tentang kami.
aku un mcm tertarik ja ngn anganan dia tu..tanya apadia..
dia kata dia tgah layan kerenah anak,suma owg pandang2,biasa la dia kapter tudm masa tu,
pangkat tinggi plak,tu yg org tengok..anak plak nak mcm2.
"papa2 nak menan ni papa" si dia tengok isteri yg kecikk comel dgn tenang..
si isteri senyum macam nk gtaw "layan jalah krenah ank tu"
hahahahaha! sweet la anganan dia tu :DD aku suka!
dia kata org2 tengok sebab kami 2 comel..hahaha! ngada2 ja dia tu.
berangan ntah apa2..
buat aku senyum sampai skunk ni ha...hahahaha!
okay sambong cita aku eh,lepas aku baca mesej2 dia tu,ntah cmna aku bole tido,
aku tido punya tido last2 tekejot sbb vibrate nset.
selalu tejaga dari tdo sbb vibrate nset aww.pastu tgok phone.. "ibu"
ah,mak aku tepon napaa plak dah,
aku un angkat buat suara semangat.konon2 dah mandi suma la.hahaha!
pas2 mak suoh gtaw abah suoh amek dia kt tmpat keja.
kebetulan masa tu abah ada kat depan,aku un dengan muka mangkit tido,suara manja2(biasa la..mangkit tdoq kot weyh),rambot serabai,jalan pi depan sampai cakap tepon ngn mak.
nmpk abah,aku un gtaw la "ni..mak suqoh amek mak"
pastu aku chaww.hehe..
tepon phone masa tu..pehhh!! 3.55pm kot..adoi..pinggan mangkok,rumah suma tak kemas g,
dgn mandi pon dak g..adoi..abes la kena bising t..
pas2 nmpk simbol mesej,bukak2 dari nana "woi tdoq ka?"
haha! mesej tu pukoi 10lebih kot kalu tak silap.
aku rep tapi tak delivered dah kat dia,sebab phone dia tak on.
aku un kalot2 la siap2 suma,kemas dapoq suma..hehe...pastu on9,
nana tegoq,..upanya dia nak ajak kua,sbb nak bei henset baru,
perhh..tu ja story nya :DD nk tegok nora elena ni.jom layann...

No comments: