kegilaan melanda.. :))



aku gila berGOSIPP kan?
yelaa..tengok blog aku..macam2 cerita..hishh!
tapi tak HOTgosipp la sini..sbb aku bukan gosip artis mcm "melodi" ka apa eh :D
just gosip pasai aku sendiri ja..
alaa..mengata diri sendiri..lebih kurang gitu laa.
okeh meh nak cita sikit,
hehe..semalam aku tido gila punya awai..saket sgtsgt! siap jerit2 gigit bantai g.
HAHA! tak penah plak saket gitu,
oleh sbb tu,aku un tido awal laa..tido sambil nanges..
kejap2 tejaga..hehe
tapi harini bgon lewat jugak,bangon2 teos terpikir SMKKS..
aduh..mana aku buat slide ka apa ka..
aku nk mencarot apa t,
nak bletiaq apa kt student2 tu,gelong..mampos aku,
aku pon terpikir mcm malas ja nak p.
kalu p tengok ja bole tak zty?
ampa promote la matrik.suma budak2 matrik kan? hehehe..
yg terlibat ngn "bebel bebel batch09" (tjok aku bagi) ni budak 5cendekia ngn 5gemilang kot tak silap,sebab budak kelas sains kena dgaq ceramah gpms.
haha! taw taw ja aku ni..yalaa..adik aku kt sana ^_^
so,tadaa la ramai sgt kan yg terlibat tu..so malu tu ilang la sikit.
cuma siyes aku tadaa ucapan,
so,ampa p jala...ye? :DD

tadi on facebook...
aku dok klebek apa ntah dlm facebook tu,tetiba fahmi alias tego.
kenai dakk?
ala budak smkks jugak..adik angkat nadrah tu :))
dia tego baekk punya!
"wehh..ang tunjuk pa tu? tak senonoh la ang ni"
yala...bila chating kan,dia naek pic tak full,dia tunjuk skerat ja..
nk tgok pic tu cmna? lebih kurang..

ha macam ni..memang blue mamat tu,
aku kata,
aku "alaa..pic tangan aku tu ha"
fahmi "selain tangan ang,apa g ada situ?"
aku"tangan aku ja ada!!!"

teos aku tukaq pic ke dalam kelas..
pic aku yang aku nak simpan sgtsgt,nak bg someone,tapi aku dah letak DP fb aku,
haishh! potong tol fahmi ni..
pas2 aku dapat jawatan baru sebab pic DP bru aku tu,
dapat jawatan "new scandal"
scandal sapa? scandal wakil kelas aku..nama dia apish!
haha! maen2 ja ngn dia tu,,aku gtaw dia aku dari indonesia,nama sitinurhaliza,
sakan aku cari populariti kan?
apis pon gelong,melayan aku,pas2 si ajissLan ensem pon perlii la pic tu,

"pic dlm klas tuu ...
bkn blja...snap pic je kjenye...
hehehe"

okay,tetiba ja tok aku pangge makan bubur kanji..
wahwah,fav tuh!
laju ja aku p amek kat uma dia,
panas2 makan!
perhh..nikmatnya di rasai..haha! lama tak makan buboq nasik,
pas2 aku mesej2 farah cancel balik awai,
dia pon kata dah gtaw ayah dia dah,
ayah dia siap mintak cuti g.
adoii nanti aku balik sana awai,aku nak dok mana?
housemate suma balik 4ribulan,
aku mana ada kunci..lagi pon.uma aku bukannya jaoh nak balik awai2 ni..
bek dok uma dulu kan? hehe..
dari tadi aku mesej dia,sampai skunk dok pkir,
tataw nak wt keputusan.
okeyh a pasai dia tu..the end.

pas2 aku buhsan,aku tgok entry aku yg lama2 uh.
pasal cinta 3segi dulu..
HAHAHA! lawak la aku baca balik,macam nakalnya aku..
dgn boifren la..scandal la..admire..
ishh! terok nya..
hahaha! suma cita kat blog..semak ja..baca sambil gelak sowg2..
sedih pon ada..kenang balik suma tu kan..
macam nak ulang balik,
tanak bueh2,nak jaga ja hati shinchan tu..nyesal tak suda buat dia cmtu.
hehe..
mcm2 la kan?

so,semalam off phone..
sebab tadaa mood sgtsgt..tambah ngn saket kan..ahaha!
on phone harini..tgok..alolo..rindu ya kamu suma?
rini kena bising ngn ajiss (mohd zul arif) sebabb off phone
dia kata,nnt kalu apa2 jadi kat dia camna,
takdaa sapa gtaw aku..dah off phone..
pas2 benti mesej..
dia kata dia atas moto..
*2jam kemudian
"awak,saya excident"
aku pon macam "hah? bia betol!"
aku un msj la dia balik..nak kol takot plak..kang dia tgah saket2 tu..
haishh..ntah cmna keadaan dia..
dia kata tak pi hospital pon.
yala...moto pon duet lagi..
hmmm...dia kata dia dok blakang ja,,..membe dia depan.
so luka dia besar tapak tangan,kena ekzos.
hmm..ntah laa..

niat nak tengok nikita terbantut..layan blog^^
okay,aku just nak tules apa jadi harini ja.skunk nak mandi..
dah nak magrib da ni,
asalamualaikum~

No comments: