hari TERBAEK !

sebenarnya aku tataw nak taip apa,
kalu nak story pasai harini,sure panjang gilagila..malasnya nak taip..
erhh.tapi nak gak :DD

so,kelmarin aku yakinkan diri aku yg aku takmaw terlibat ngn "bebel2" ni kan?
yg dekat smkks tu,sebab malu,
tapi semalam dyra ngn azwa macam erhh!! tension aku,
mula2 msj kan,melalot plak kt fb,
last2 terbukak hati aku nak ikot depa..so,

maca ni la lebih kurang muka aku masa aku wat keputusan tu,
asa takot,ketaq,malu,blurr,excited,benci...
macam2 aku asa,dan hasilnya muka aku jadi gitu..hahahaha!
aku tak buat slide apa suma pon taw tak,
pastu malam tu bwu terhegeh hegeh aku nak tgok power point,
bukak ja,teos "BLURRR"
haha! aku nak taip apa ni? nak letak apa?
adoyaii..mampuss
pas2 aku try la letak,men tempek ja pic yg aku ada...
pic aku byk la weyh! mintak sedekah merata tempat,tapi sapa un tadak pic.
umm..pas2 aku un boh pic ntah pa2.
naseb ah,asalkan aku buat.
haha! pas2 kan,semalaman aku tak tido buat slide tu.
pukoi 6am aku try nak lena,tetiba mak bukak lmpu nak iron baju..
potong tol la..teos ta jadi tido,pkir plak nk ckp pa.
aku berangan sampai pukoi 8,pastu mcm
umm..blurr gila..aku un teos mangkit siap2..mandi2 iron baju,pkai bedak suma,
dan SIAP! poket kosong..ades..t nak makan cmna.
umm..ngan slamber p kat abg
"abg...ada puloh qinggit dak" hehe...pastu dia kata "p tgok dlm beg"
hehe..dpt la rm10 kt aku,
excited aku tunggu azwa mai uma..depa suma bwu nak siap..sakan depa mangkit lmbt.
haha! pastu aku un bertolak la azwa,
sementara nak tunggu depa siap,kami p cuci keta jp.
pas2 p amek along bell then amek zty,pastu teos amek dyra..
ala2 bas rapid sikit kan? hehe
sampai ja sekolah,aku asa cm "arhh!! nak balik! malu"
hehehe..pastu kami kena parking lua sbb pakguard tak mkn rasuah..mmm
so,kami jalan dari lua teos ke dalam,ada jugak kebaikan
nak taw napa? bila parking lua,kena lalu sebelah surau..hehe..
fakhrur ada dlm surau tu,dia kta nmpk aku time tu.
wahwah! bestnyaaa!! hehee :DD
tapi aku tataw dia tgok aku masa tu,so aku un jalan masok ngn muka sombong,
sebab tacing ngn pakcik guard.
kami lepak2 merata....depan ds,kantin,depan bilik mesyuarat,dalam ds.
hehe...biasa la..gosipp hothot byk ni!
pastu kami lepak dlm ds sampai..urhh nantok gila.then tetiba dgaq
"PERHATIAN KPD SUMA PELAJAR 5CEN,5GEM DAN 5ELIT SLA KE DS SEKARANG"
teos ilang nantok,taw apa plak aku asa?
saket perot!! aku p ngn azwa n dyra p "tandas guru perempuan"
hebad kan kami?hee
pastu mula la "bebel2" kami ni..keadaan masa tu aku tak snap pic..
maaf..aku cuma ada pic ni ja...


lebih kurang cmni la keadaan dalam DS tu,tapi pic ni kot bawah la.
aku segan la nak snap,sbb snap ngn phone ja ni :D.
okay,abes program ni kami p melawat sumasuma cekgu kat bilik guru,,
macam2 cekgu la kami jumpa.nak senarai ka?
qamai kot,malas nak senarai,tapi kecewa la sebab cekgu kesayangan aku tada..
hmm puan hazila :( renduu laa.
pastu lepak ngn puan rusyati kt kelas tingkatan 1..hehe..

ha! mana satu cekgu? tuh2 yg num 3 dari kanan..hehe...cekgu terchenta <3
pas2 kami suma pergi surau..nak solat zohor bagi yang bole ;)
pastu2 gila snap pic plak dlm surau tu..adoi..nk tgok?
jp nk upload...loading..

snap! snap!

gedik gedik jugak nk snap.

so tu pic yang aku bole letak..malas nak upload byk2...stg bawah sekali aku letak neh,
pic2 kt dlm surau ni,
pastu kmi borak2 ngn budak2 junior then bertolak makanmakan di sekgoq.



pic pic kat kedai makan :))

lepas dari kedai makan ni,kami teos pi antaq acu dyra balik uma dia,
acu zty ngn along bell p beli kepek kt dia,
dyra bg kepek

tapi kami dapat kepek free sowg sebungkus! best kot..biasa laaa...barang free..
haha! pas kami menggila di rell ketapi..pic ni last eh aku letak..kami gila2 snap pic kat sana.
macam aksi la kami buat.
lepas dari snap2 pic kat sana,kami teos balik uma masing2..jom tengok pic2!









ada g pic,tapi malas nak letak suma,
ampa nak tengok p tengok kat facebook nuh..hehe...
so, harini hari TERBAIK!
umm..tapi tadaa nadrah,kalu ada dia triple HAPPY la harini :DD

SEKIAN,

No comments: