facebook.boringg

urhh...buhsan aww dengan facebook.sebab teap ari aku bukak! hahahah! sampai buhsan la...blogging tak penah pla...pelik tol...urmm...tapi add la ye facebook aku,nak friend tu qamai2..tapi tamo berkawan..malas! ha! facebook facebook..semalam aku buhsan2 skype pikaa dgaq dia bletiaq,aku un bukak facebook "adrianz haziq" sapa tuh? hhaziq lahh! hahaha..shinchan yang dirinduii...seriously aku rindu gila kot kat dia! sakan depa ada awex comey la ni..hahaha!

rinduu kot MOHD HAZIQ BAZLI BIN ZAKARIA...aka SHINCHAN ! tapi gitu2 jalaa..time rindu,aku rindu laa...kan? aku kan gedikk..eh lupa..ni exbf aku aww..kunk ada yang pkir aku ni qamai jantan la apa la...love sana love sini laa...haahaha!

No comments: