blog SERABUT...

betol takk? serabut kan?kan?
aku un jadi serabut ngn blog aku ni,
suma barang aku nak tempek,tu pon aku tak puas hati aww...
macam nak letak ja pic2 kat gadget tepi ni,
tapi nnti bertambah tambah serabot la blog ni..
aishh...aku macam nak delete ja pmpuan yg tepi tu,yg cakap sorang2 tu,
yang "hai comel selamat datang.jangan lupa komen taw..blablabla"
sebab sempit la.HAHA!
gila kan? aku ni syg blog lebih dari boifren aku la..
macam ANAK aku plak.
lebih kurang laaa.
sebenaqnya skunk aku macam malu sikit2 nak cita and gosipp2 kat blog aku ni .
sebab aku tengok blog owg len takdaa excited nak story mcm aku pon.
depa story benda2 yg public ja.
gosipp artis la,apa jenis berita hothot la depa punya entrii tu kan..
mai blog aku..suma pasai diri aku.
maaf ya bagi yang buhsan ngn blog aku ni.
sebab nama blog aku ni "i love mydiary" so,tamo lari jaoh2 dari tajuk tu.
pas2 takmaw nnt sama mcm entri dlm blog owg laen plak ^_^
kang gado tarik2 rambot plak kan..
so,kalu nak baca,baca jalaa ya?
taknak sudah..hehe
rasa tak apa aku rasa? perasan ada owang baca...kan?kan?
bajet femes..hikhik..
so aku harap sgtsgt,tak daa yg hangin ngn aku la ya? macamm

~erhh minah ni tak abes2 ngn kesah dia.
~semaknya blog deni.
~ehh..benda ni ada jugak kat blog aku..dasar "blablabla"
~eeeyuck! kuno la youu punya blog..naek juling mata i tengok.
~apa cuba dia sampaikan ni? (entry yg korang tak paham..mungkin)
~tolong la pompuan ni..taip apa ntah panjang2..bajet ja lebih.
~gila burok picture2 dia letak..
~weyh3..blah laa...entry mcm ni pon nak post ka? ntah pa2 la =.=
~cemuih tgok blog ni.

sampai hati hampa :(
hehe...takdaa yg kata kat aku mcm tu pon la..
aku just terpikir ja.
mungkin ada yg pikir macam tu kan?
ohh maaf ya..
aku tak reti nak cari entry best2,pic hothot,hias cute2..
aku buat apa yg mampu ja :D
jadi diri sendiri kan...tadaa nak ciplak2 kat blog owg laen.. :))

No comments: