BERUBAH LAGI BLOG NI ?


hahaha! biasaaa bro,aku ni tabole dok diam,
nak mencuba,selagi blog ni tak rosak kan,
tapi kalu ampa nak taw,
blog aku memang rosak dah pon,dekat new post,
tak mcm blog laen,sedih ohh,

muka tak malu ja walawpon blog buruk,
cuma nak bagi puteh2 ja blog ni,selagi cuti bole la tukaq,
nnti dah start kelas,jangan harap nak update blog,
sure takdakk masa dah pasni,
ha! mlm ni text bf,biasa ja..
harini tak gado plak :) dia kata "kalu taw tdo lewat! siap ah"
haha! lex ah,bwu pukoi 1.38am kan?
stg 3.30 nak gerak tok sahur.
so,koi 4 tido.awainya!!
malam ni nak layan showdown.
lama tak tengok.
ha! mata dah lega,...
pika,ajis ngn hindu bagi kiss tadi.
hahaha! tengkiu..
dah legaa dah..esok tengok kl gengster!
yeahhh!!!excited!
jom layan showdown.

No comments: