believe me !

topik yang sama dkt tumblr:)


malam ni aku nak topik kan pasai urhhh "believe me"
ukeh,ayat slow...bahasa yang sopan.....

gangster? samseng? punk? or what,saya tetap gf awak. okey?
nakal mana pon saya,jahat mana pon,saya tetap gf awak.
bole takk awak pahamkan statement tuh?
saya tahu saya ni nakal dalam facebook..tapi tolong laaaa
PERCAYAkan saya? bole takk awak? urhhh...tak perlu la wak nak "control" idop saya.. nak rancang perjalanan saya or what. ya awak? saya tahu awak buat untuk KEBAIKKAN awak dan saya.tapi bila awak dah mula "control" idop saya,lebih dari saya control idop awak,mula la buat saya BUHSAN bak kata penangnya "cemuih"..ya awak?
dan mula la buat saya nak BREAK dgn awak.i need freedom lahh..sekali lagi saya KERAS kan untuk awak,tolong percaya saya..tak perlu lah kawal saya untuk
~tidak berblogging
~tidak berfacebooking
~tidak bermessagging
~tidak berchating
~tidak berouting
~tidak bercalling
~tidak bermovie



okey? saya paham awak risau saya CURANG lagi..kan? tapi bila awak start buat suma ni,saya bertambah tambah nak melayan orang lain..mula la saya nak klentong awak macam2. bila saya jujur,awak terasa..bila saya tipu,awak tak caya..
hurmm..
kekadang awak buat saya SAYANG awak sgtsgt!
kekadang awak buat saya BENCI awak sgtsgt!
kekadang awak buat saya RINDU awak sgtsgt!
kekadang awak buat saya BUHSAN dgn awak!
kekadang awak buat saya SEDIH sgtsgt!
sekarang saya rasa cukup terseksa dgn pangai awak..saya tahu,awak rasa lagi terok dari saya rasa.tapi kenapa awak nak teroskan idop dengan saya? kalu setakat nak buat saya macam ni? ha? please la paham saya..saya ni gf awak,bukan isteri awak. okey?

awak tahu tak apa saya nak? KEBEBASAN! saya nak sgt kapel dgn someone yang betol2 sekepala dgn saya..macam yang penah saya dapat sebelum ni."haziq bazli"? kan? dia memang terbaek,tapi saya tahu,saya takk penah hargai dia..kalu la dia maseh tima saya...hurmm..berangan plak... *sambong topik tadi
org yg buat apa yg saya buat.paham saya,gurau2...


kenapa eh susah nak cari yang macam tu? urmm...saya tingin awak jadi macam tu..tapi.. hurmm..selagi saya bole tahan dengan awak,saya tahan..tapi kalu sabar saya dah hilang,saya mohon maaf..ya awak? :)

No comments: