taknak tidur:)


stg pukoi 6.20 kak aku bertolak mai penang.so,aku mlas tido..selalu time tuh baru aku start tido..hehe...malam ni aku mlas dah nak tidor..entah..aku sekrang susah nak tidor malam..aku start tido jam 6 pas2 bangkit tengahari lah! haha! kakak aku kata "malam jaga,siang tido" haha! sebab malam2 best main internet! siang2 aku suka tgok tv ka movie ka....hoho! sekrang pukoi4.50am..aku tak mengantok langsong lah...kalu nak taw,aku suka menaip! sebab tu,aku suka blogging! walawpon blog aku ni tak menarik langsongg lah kan..walawpon takdak orang berminat nak baca esei panjang2 ni,aku tetap suka menaip..aku suka taip ja,membaca tu kurengg! haha..blog aku un aku tak baca..sebab mcm nak juling ja mata aku tgok..byk sangat tulesan..malas aku nak baca...tuleh pa panjang2 jiah oii!! haha...mesti "hamimi" kata cm 2...hoho! yang rajen baca? pika..apa yg buat dia rajen baca un aku tataw..mimi plak,baca jugak,tapi aku tataw dia baca suma ka x..hehe..naset tak selalu kot...pas2 zty! hehehe...dia tu lagi gila blogging lahh! mablogging kot...hohoho..nad? dia baca blog aku untuk taw psai2 aku..arit dia kata "jia kami taw cita dia kat blog jer.." haha! memang la,sebab aku suka gtaw blog ni....sorry la kekadang kalu ampa baca tu,ampa terasa ka eh..aku cakap epas ja...ha! lupa syazmin baca jugak...dulu rajen,skunk aku tataw..tapi dia taw la cita2 aku ni..DE pon aku asa dia bca,tapi tak suma...kott! sapa g eh? ntah..aku un tataw..sebab blog ni aku tak bgi sapa2 sgt..sebab aku takot kantoi..yelah,kutuk2 kawan pon kat sini,...curang ngn balak pon kat sini...secret family pon sini..haha! segalaaaanya! my blogg is my life lahh!!! aku tataw nak post apa dah..aku on ja fb tuh..ada yg antaq chat...mls aku layan...tegoq pa pagi2 buta ni...aku nak chating bkn aku nmpk keyboard..nnt aku tules silap....hehe...esok aku kena teman kak masok kelas..4jam dlm kelas dia..agak2 aku nk buat apa ha? aku un tataw..aku harap,ada makanan utk aku mkn..haha! aku boring,tak dpt blog,dpt mkann pon jadi laaaa..hehe! facebook? erhhh boring! tadak apa un kat sana..

No comments: